Η επικοινωνιολόγος του Φιλίππου έχει αναλάβει την καθοδήγηση Δημοτικών Συμβούλων

Η επικοινωνιολογός του Φιλίππου κ. Έμμυ Χρυστούλα, έχει αναλάβει να καθοδηγεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού, που πρόσκεινται στον Φιλίππου, σύμφωνα με δημόσια αναφορά του Δημάρχου κ. Σωφρόνη.

Αναγνώστες μας ρώτησαν ποια είναι η κα Χρυστούλα, επειδή υπήρξε γνωστή μας από το παρελθόν, αναφέρουμε τα εξής: Η κα Χρυστούλα είχε αναλάβει στο παρελθόν ως επικοινωνιολόγος του κ. Σάββα Γκέραλη, όταν ήταν Δήμαρχος Αναβύσσου. Στη συνέχεια, το 2010 ανέλαβε ως επικοινωνιολόγος επίσης του κ. Τσαλικίδη και επίσης στο απώτερο παρελθόν υπήρξε βοηθός της μετέπειτα Ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και Λαφαζανικής Λαϊκής Ενότητας Σοφίας Σακοράφα.

Η κα. Χρυστούλα είναι κόρη του φαρμακοποιού Δημήτρη Χρυστούλα, ο οποίος δημοσίως έβαλε τέρμα στη ζωή του, το 2013 στο Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενος για την ελληνική κρίση χρέους …  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.