Η επιχείρηση “Ν.Δ.- Βανίτα Σωφρόνη” Ε.Π.Ε., παραπλανά και πάλι τους ψηφοφόρους του Δήμου

Η οικογενειακή επιχείρηση “Ν.Δ. – Βανίτα Σωφρόνη” Ε.Π.Ε. (Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης), θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους του Δήμου, ότι το κυβερνητικό κόμμα στηρίζει τον καταδικασμένο πρωτοδίκως σε φυλάκιση σύζυγό της, στη μάχη των εκλογών. Θα τσιμπήσουν οι δημότες; Ελπίζουμε πως όχι. 
 
 
Αυτή τη φορά, με την σφραγίδα της ΔΕΕΠ (νομαρχιακή επιτροπή της Ν.Δ.) και την παρουσία του καταδικασμένου σε φυλάκιση υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη, συγκλήθηκε δήθεν συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στην οποία προσκλήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς . Με την παρουσίαση ενός πλούσιου φωτογραφικού υλικού στα Μ.Κ.Δ. έγινε προσπάθεια να φανεί ότι ο Γιώργος Σωφρόνης είναι ο εκλεκτός του κόμματος και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη, σ΄ αυτή την εκλογική μάχη. Διαφορετικά ποιος ήταν ο λόγος παρουσίας του Σωφρόνη σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΕΠ;  
Είναι απόλυτα εξακριβωμένο ότι οι παρευρεθέντες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία υποψήφιοι του συνδυασμού του Σωφρόνη, προσκλήθηκαν επιλεκτικά μέσω τηλεφωνημάτων και με αυτό τον τρόπο αποκλείστηκαν τα περισσότερα μέλη του κόμματος, που δεν είναι του κλίματος Σωφρόνη. Είναι βέβαιο ότι εάν η πρόσκληση της ΔΕΕΠ, αφορούσε την προώθηση της υποψηφιότητας Χαρδαλιά  και όχι του Σωφρόνη, θα είχαν προσκληθεί εκεί όλα τα μέλη του κόμματος σε ανοικτή συγκέντρωση.
Προκαλεί σκέψεις η αφέλεια του #Νίκου_Χαρδαλιά, που πάτησε την μπανανόφλουδα και κατάπιε αμάσητη την φόλα της Ν.Δ. Βανίτα Σωφρόνη Ε.Π.Ε.. Δυστυχώς γι΄ αυτόν, υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί που πρόσκεινται στη Ν.Δ. και άλλοι ψηφοφόροι του κόμματος, που θα κάνουν δεύτερες σκέψεις μπροστά στην κάλπη. 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.