Ο αριβισμός και ο τυχοδιωκτισμός ως πολιτικό προσόν, έχει ονοματεπώνυμο

Αυτοπαρουσιάζεται ή τον παρουσιάζουν οι ακόλουθοί του ως «νέο πολιτικό, άνθρωπο με αρχές και ήθος που θέλει να δει τον Δήμο Σαρωνικού με τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης». Παχιά λόγια, ανοησίες, αερολογίες, φληναφήματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αντίθετα η μικρή πολιτική του ιστορία δεν περιέχει κανένα πολιτικό ήθος, ενώ διένυσε μια πορεία χωρίς αρχές.

Αναφερόμαστε στον κ. Δημήτρη Παπαχρήστου, πρώην πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Σαρωνικού, η οποία με αποκλειστική δική του μεθόδευση, διασπάστηκε το 2018. Σκοπός του ήταν να αναρριχηθεί στην προεδρία της και να την χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο για την επίτευξη των πολιτικών του στόχων. Και τα κατάφερε.  Εκλέχτηκε δημοτικός Σύμβουλος το 2019 με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Πέτρου Φιλίππου, εκμεταλλευόμενος και αυτός το κλίμα που είχε διαμορφωθεί εναντίον του αποτυχημένου Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη, που καταψηφίστηκε για τις αστοχίες του, τα σκάνδαλά του και την lifestyle προβολή της οικογένειάς του.

Ο κ. Παπαχρήστου, ο οποίος είναι προσκείμενος πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και προσπαθεί επιμελώς να το αποκρύψει, έχει την απόλυτη στήριξη του Πέτρου Φιλίππου, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διαψευσθεί, έχει προγραμματίσει να διορίσει Γενικό Γραμματέα του Δήμου, ανταποδίδοντας τη στήριξή του.

Το σύνθημα που διακινούν οι αφελείς υποστηρικτές του Παπαχρήστου, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τα παραλειπόμενα της μικρής αλλά αποκαλυπτικής ιστορίας του είναι: «Τους παλιούς τους δοκιμάσαμε και τους απορρίψαμε, το 2019, τώρα είναι ώρα των Νέων Αυτοδιοικητικών να οδηγήσουν το Δήμο στην επόμενη μέρα…»  Ο Παπαχρήστου είναι ακριβώς ένας από αυτούς που εκλέχτηκαν το 2019 και που σήμερα «καταγγέλλουν». Ήταν αυτός που έβγαζε πύρινους λόγους στα δημοτικά συμβούλια, αποκαλύπτοντας τα σκάνδαλα του Σωφρόνη, για το ΤΕΒΑ, του επισιτιστικού προγράμματος του Υπουργείου, των χρημάτων δηλαδή που διαχειρίστηκε ως δήμαρχος για την Ανατολική Αττική,  για την υποστήριξη των απόρων, αλλά και για τα φωτιστικά σώματα LED. Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των επισταμένων ερευνών που διεξήγαγαν υπάλληλοι του Δήμου; Στάλθηκαν στην Εισαγγελία ή ήταν πομφόλυγες του Παπαχρήστου;

Όλα αυτά τα στοιχεία που παρουσιάζουμε, αποδεικνύουν περίτρανα ότι είναι ένας στυγνός αριβίστας, πρόσωπο χωρίς ηθικούς πολιτικούς φραγμούς, που θέλει να ανέλθει πολιτικά και κοινωνικά χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο. Είναι το χαρακτηριστικό πρόσωπο του τυχοδιωκτισμού και πορεύεται ως τέτοιο μέχρι να επιτύχει τους σκοπούς του. 

Μετά την επίτευξη των στόχων του και όταν θα έχουν τελειώσει τα χαμόγελα, οι χαριεντισμοί, το θέατρο που του έχουν υποδείξει να παίζει, θα φανεί το αποκρουστικό του προσωπείο, αυτό που έδειξε με τις μεθοδεύσεις του στην Ένωση Συλλόγων Σαρωνικού.

Δημοσιεύουμε την αλληλογραφία και τα ψηφίσματα των Συλλόγων μελών της Ένωσης Συλλόγων Σαρωνικού, οι οποίοι διαγράφτηκαν ή δεν τους επιτράπηκε η εγγραφή στην Ένωση, ή αποχώρησαν μη αποδεχόμενοι τις μεθοδεύσεις του Παπαχρήστου.

Προς τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης

Δήλωση του ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βούρλων Αναβύσσου

Δελτίο Τύπου του Ομίλου Θυμαριού Αίολος

Δελτίο Τύπου αποχώρηση του Φοίνικα από Ένωση-Συλλόγων

Απόφαση ΔΣ Καταφυγιού σχετικά με την Ένωση Συλλόγων Σαρωνικού


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.