Φίμωση των Δημοτικών Συμβούλων επιχειρεί ο Σωφρόνης.

ΚόλλιαΕνοχλείται αφάνταστα ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης, από τις εύστοχες ερωτήσεις που συχνά καταθέτουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και κυρίως αυτοί της μειοψηφίας και με την συνδρομή της Προέδρου κας Κόλλια επιχειρεί να τους φιμώσει.  

Χαρακτηριστική είναι και η αγωνιώδεις προσπάθεια της κας Προέδρου, η οποία την εξωθεί να διακόπτει τις ερωτήσεις, να κάνει σχολιασμούς επ΄ αυτών,  να ειρωνεύεται  και να επιχειρεί να προστατεύσει τον Δήμαρχο με κάθε τρόπο. Παρακολουθώντας τα video των συνεδριάσεων θα διαπιστώσει ο κάθε θεατής το “ρόλο” που έχει αναλάβει η κα Πρόεδρος.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Δήμαρχος με την σύμφωνη τοποθέτηση και την καθοδήγηση της κας Κόλλια, δήλωσε ότι πλέον δεν θα απαντά προφορικώς σε ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων, αλλά εγγράφως!!! Δικαιολόγησε αυτή την απόφαση γιατί όπως είπε με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις καθυστερεί η συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. 

Αυτό σημαίνει, ότι την όποια απάντηση θα την έχουν οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, που μπορεί να είναι και μήνας και βέβαια δεν θα φτάνει ποτέ στους δημότες αν δεν την δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι οι ερωτώντες. 

Προφανώς ο Δήμαρχος,  θα απαντά προφορικώς μόνο σε όσες ερωτήσεις τον εξυπηρετούν και είναι “πάσες” για να ξεδιπλώνει την προπαγάνδα του.  Με αυτό τον τρόπο πιστεύει  ότι θα εξαφανίσει τον διάλογο και την κριτική, για σοβαρά επίκαιρα θέματα του Δήμου και βέβαια πιστεύει ότι έτσι θα περιορίσει την ενημέρωση των δημοτών. 

Καλό το κόλπο αλλά θα πέσει στο κενό.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Φίμωση των Δημοτικών Συμβούλων επιχειρεί ο Σωφρόνης.”

  1. Ο/Η φωκιανός λέει:

    εγω παντως ποτε δεν την ειχα σε υποληψη.
    σιγα τα αυγά……

  2. Ο/Η Συριανος λέει:

    Κριμα,κυρια,προεδρου,και,ειχα,σε,μεγαλη,υποληψη

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.