Σε μια τεράστια συγκέντρωση, ο Γιώργος Σωφρόνης έδωσε το σύνθημα εκκίνησης για τη νέα μεγάλη νίκη

Καταλυτική στις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου ήταν η συγκέντρωση του δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη στον πολυχώρο “Ανθέλεια” την Κυριακή 17/3/2019 στο Λαγονήσι.

Ο κ. Σωφρόνης παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Σαρωνικός αύριο», προβάλλοντάς τους μέσα από ένα ιδιαίτερα επιμελημένο video, όπου ο καθένας εξέφραζε με λίγα λόγια το δικό του μήνυμα για την υποψηφιότητά του.

Η μαζική αυτή συγκέντρωση του κ. Σωφρόνη, η οποία ήταν σαφώς μεγαλύτερη από την προ πενταετίας προεκλογική συγκέντρωση στον ίδιο χώρο, ήταν ουσιαστικά η επιβράβευση των προσπαθειών του και του έργου του στο Δήμο την προηγούμενη πενταετία, αλλά και ένα μήνυμα στον αντίπαλο συνδυασμό του Φιλίππου, ότι ο κόσμος του Σαρωνικού δεν επιθυμεί να ανταλλάξει το παρόν του με ένα παρελθόν που δεν έχει μέλλον.

Ο κ. Σωφρόνης αντιπαρατέθηκε με ήπιους τόνους και χωρίς μακρόσυρτες αναλύσεις, στην πολιτική του ψεύδους και της λάσπης που έχει εξαπολύσει ο Φιλίππου, δίνοντας έμφαση στα σημεία όπου η πολιτική του Αντιπεριφερειάρχη εμπόδισε τις προσπάθειες του Δήμου, όπως το έργο του δημοτικού φωτισμού, του κέντρου επεξεργασίας λυμάτων, του έργου ανάπλασης του λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας και την δρομολόγηση της δημοτικής συγκοινωνίας.

Παράλληλα ο δήμαρχος Σαρωνικού αναφέρθηκε στην επί 24 ολόκληρα χρόνια διοίκηση Φιλίππου, η οποία όπως υποστήριξε
δεν έλυσε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου,
αλλά και στη διάρκεια που ο κ. Φιλίππου θήτευσε ως Αντιπεριφερειάρχης, συνδέοντας την θητεία του με την εθνική τραγωδία στο Μάτι.

Δεν ήταν λίγες φορές που ο Δήμαρχος Σαρωνικού, διακόπηκε από τα χειροκροτήματα των φίλων του, που απαντούσαν και επιδοκίμαζαν μ΄ αυτό τον τρόπο κάθε σημείο της ομιλίας του.

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια ακούστηκαν από τους παριστάμενους και για τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Σαρωνικός αύριο», δίνοντας έμφαση στην ανανέωσή της.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.