Κάλεσμα για Συγκέντρωση Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τους Πρόσφυγες και τις άπορες οικογένειες του Δήμου Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού δεν μπορεί να παραμένει θεατής της εξελισσόμενης τραγωδίας οικονομικής, κοινωνικής και προσφυγικής. Με δεδομένη την ευαισθησία των κατοίκων και δημοτών στην πράξη, ο Δήμος προχωρά σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τόσο για τους πρόσφυγες όσο και για τους πάσχοντες συμπολίτες μας. Υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Σταμάτη Γκίνη οργανώνεται δράση συγκέντρωσης αγαθών, ώστε να απαλύνουμε έστω ελάχιστα τον πόνο και τη δυστυχία των συνανθρώπων μας.

Κάθε μεμονωμένος πολίτης, καθώς επίσης σύλλογοι, σχολεία και φορείς μπορούν να συμμετέχουν συγκεντρώνοντας και προσφέροντας ότι και όσα μπορεί ο καθένας. Ακόμα και η ελάχιστη βοήθεια είναι σημαντική.

Παρακάτω επισυνάπτεται λίστα με τα τρόφιμα και τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε. Οι χώροι συγκέντρωσης είναι τα πέντε Δημοτικά Καταστήματα, της Αναβύσσου, των Καλυβίων, του Κουβαρά, της Παλαιάς Φώκαιας, της Σαρωνίδας και στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων μπορούν να σας ενημερώσουν για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ημέρες και Ώρες συγκέντρωσης αγαθών:

  • Καλύβια: Δημαρχείο – Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00 ( Πρόεδρος –   Μάκης Κολαξής, τηλ. 22993 20310).

Βοήθεια στο Σπίτι – Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- 13:00   (Υπεύθυνη  – Νάνσυ Μαργώνη, τηλ. 22990 47289).

  • Ανάβυσσος: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -13:00 (Πρόεδρος – Όλγα Κετέογλου, τηλ. 229910 41220).
  • Κουβαράς: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00 (Πρόεδρος – Γιάννης Κίτσος, τηλ. 22990 25755).
  • Παλαιά Φώκαια: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00 (Πρόεδρος – Νάσος Παπουτσής, τηλ. 22910 38795).
  • Σαρωνίδα: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 13:00 (Πρόεδρος – Νίκος Γαλάνης, τηλ: 22910 54444).

ΛΙΣΤΑ APAITOYMENVN ΕΙΔΩΝ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Κάλεσμα για Συγκέντρωση Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τους Πρόσφυγες και τις άπορες οικογένειες του Δήμου Σαρωνικού”

  1. Ο/Η Τασοε λέει:

    Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.Ευελπιστώ ως απόγονος προσφύγων ότι δεν θα μείνουμε μόνο σε συγκέντρωση τροφίμων αλλά θα βοηθήσουμε ακόμα πιο ουσιαστικά και θα προσφερθεί μια στέγη σε οικογένειες με μικρά παιδιά σε κάποιο κτήριο του Δήμου Σαρωνικού..
    Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν οικογένειες Ελλήνων συμπολίτες μας που θα δεχτούν να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους οικογένειες με μικρά παιδιά. Δημαρχε μην φοβάσαι να γίνεις η αλλαγή ” και στον τρόπο σκέψης ” που χρειάζεται αυτός ο τόπος.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.