Ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι του Σαρωνικού στο κάλεσμα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Για μια ακόμα φορά, οι κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας τρόφιμα και γεμίζοντας τριάντα καλάθια supermarketγια τις οικογένειες, στις οποίες προσφέρεται στήριξη.

Είναι η δεύτερη φορά, που πραγματοποιείται ανάλογη ενέργεια. Η αγάπη και η θέρμη του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, το αίσθημα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης παραμένει αλώβητο και αποδεικνύεται έμπρακτα ότι με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Ο Δήμος Σαρωνικού απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνδημότες μας, που για μια ακόμα φορά αποδεικνύουν ότι δε χάνουν την ευαισθησία τους και το ενδιαφέρον τους για το συνάνθρωπο.
Με τη βοήθεια των εθελοντών του Δήμου Σαρωνικού και την ανιδιοτελή προσφορά των συμπολιτών μας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υλική στήριξη σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.