Αλαζονικός “εορτασμός” των “100 ημερών” του Παπαχρήστου στη διοίκηση του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, μάλλον δεν πίστευε ότι θα προλάβει να φτάσει το χρονικό “ορόσημο” και το διασκεδάζει. Κανένας πολίτης, δεν περίμενε ότι μέσα σε τρεις μήνες, μια “νέα” διοίκηση θα έπρεπε να παρουσιάσει κάποιο σοβαρό έργο, ώστε να κριθεί αντικειμενικά. Οι πολίτες πάντα δίνουν μια περίοδο χάριτος ενός χρόνου τουλάχιστον, για να αποτιμήσουν το έργο μιας δημόσιας αρχής. Μόνο ένας αλαζόνας Δήμαρχος θα μπορούσε να επιδιώξει το χειροκρότημα, από μια κλειστή και μικρή κλίκα οπαδών.
Τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών την άφησε αδιάφορη η φιέστα.

Για την ώρα:

– οι τρύπιοι και ανοικτοί κάδοι απορριμμάτων καθώς και οι μικρές χωματερές, παραμένουν στη θέση τους,
– στις χιλιάδες τρύπες του οδικού δικτύου συνεχίζουν να παγιδεύονται οι εποχούμενοι συμπολίτες μας,
– δύο ημέρες πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, χιλιάδες στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων, είναι ακαθάριστες,
– οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης ταλαιπωρούν ολόκληρους οικισμούς,
– πρωτοφανές για Δήμο, να ανεξαρτητοποιηθεί σύμβουλος της πλειοψηφίας, ένα μήνα μετά την ανάληψη της διοίκησης,
– με ευθύνη του Δημάρχου να οδεύει προς διάλυση ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής.
Αυτή είναι μια πολύ σύντομη περιγραφή της εικόνας του Δήμου, απάντηση στο “έργο” του Δημάρχου, που οργάνωσε πανηγυρικό απολογισμό συμπλήρωσης 100 ημερών.
Εμείς θα τον χαρακτηρίσουμε, “εορτασμό 100 ημερών αλαζονείας.
 
Το ivent πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου στο αμφιθέατρο Δήμου Σαρωνικού και ξεκίνησε με την προβολή βίντεο στο οποίο περιγράφονταν όλοι οι στόχοι που επετεύχθησαν μέσα σε αυτό διάστημα αλλά και όσοι τίθενται για το άμεσο μέλλον.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Δημήτρης Παπαχρήστου, ευχαρίστησε τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, για τη συμπλήρωση 100 ημερών διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σαρωνικού μίλησε για τη δουλειά, τα όνειρα και το πάθος που διακατέχει όλη τη δημοτική ομάδα να μεταμορφώσει τον δήμο σε έναν δήμο πρότυπο, αναλύοντας ανά τομέα ευθύνης τους στόχους και τις επιτυχίες.

Παρουσίασε, τέλος, τους συνεργάτες του και ευχαρίστησε, όλους όσους συμβάλουν ώστε ο Δήμος Σαρωνικού να μπει σε μια νέα σύγχρονη εποχή.

100 ημέρες κατά τις οποίες καταφέραμε με σκληρή δουλειά, οργάνωση και σαφείς στρατηγικούς στόχους να θέσουμε τις βάσεις για το μεγάλο μας όραμα: έναν Δήμο Σαρωνικού σύγχρονο, φιλόξενο και αποτελεσματικό!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.