Επική ανάρτηση του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, μετά την κλήση του στις 15/2/2022, στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

 
Ο περιφερόμενος σε πέντε κόμματα την τελευταία δεκαετία βουλευτής, ενημερώνει τους ψηφοφόρους του ότι ο Πρωθυπουργός τον κάλεσε στο γραφείο του, για να συνεργαστεί μαζί του αποδίδοντας την επίσκεψή του στην ενημέρωση του για τα θέματα της Ανατολικής Αττικής.
Κάθε λεπτό που μου αφιερώνει για συνεργασία ο Πρωθυπουργός, Kyriakos Mitsotakis ειναι παραγωγικό και εξαιρετικά αποδοτικό για τα θέματα της #Ανατολικής_Αττικής#festung..#afyon..
Θέλει να ταΐσει το πόπολο με το παραμύθι, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας έναν υπουργό, τον Μάκη Βορίδη που εκλέγεται στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής (42.067 ψήφους) και δύο ακόμα βουλευτές Γεωργία Μαρτίνου (45.567 ψήφους), πρώην Υπουργό Γιώργο Βλάχο (23.439 ψήφους) και δύο υπουργούς που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο Ζαχαράκη και Πέτσας, κάλεσε στο γραφείο του τον Βασίλη Οικονόμου να συζητήσουν για τα θέματα της Ανατολικής Αττικής.
Δυστυχώς γι΄ αυτόν το παραμύθι έχει και δράκο και είναι ο ίδιος. Όταν το τελευταίο εξάμηνο προσπαθεί να ξεσηκώσει τα Μεσόγεια, με την κλεμμένη ιδέα της ίδρυσης νοσοκομείου στη περιοχή, όταν έχει καταγγελίες από τους υπόλοιπους βουλευτές της παράταξης και άλλα κομματικά στελέχη, γι΄ αυτή τη δραστηριότητα, απέναντι στη θέση του κόμματος, υπάρχει περίπτωση να πιστεύει και ο πιο ευφάνταστος ψηφοφόρος, ότι ο Μητσοτάκης, τον κάλεσε μόνο αυτόν για να συνεργαστούν για τα θέματα των Μεσογείων; Θα υποτιμούσε την νοημοσύνη του Κυριάκου όποιος το πιστεύει.

Το πιθανότερο είναι ότι του έδειξε την πόρτα της εξόδου, από το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας, εφόσον θα συνεχίσει την αντικομματική συμπεριφορά του, θα έχουμε σύντομα αποκαλυπτικά στοιχεία της συνάντησης. Λογικό βέβαια είναι, μετά την αποκάλυψη της κλήσης σε απολογία, να υπάρξει και μια αναμνηστική φωτογραφία, για να θυμάται την ημέρα και την ώρα που αποφάσισε να το παίξει αντάρτης.

Πιστεύουμε ότι κι΄ αν ακόμα καταφέρει να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο, θα φροντίσουν οι ψηφοφόροι να τον συνταξιοδοτήσουν, μια και θα έχουν πολλές επιλογές από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες, αλλά και με τις νέες υποψηφιότητες των υπουργών, Σοφία Ζαχαράκη και Στέλιο Πέτσα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Επική ανάρτηση του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, μετά την κλήση του στις 15/2/2022, στο γραφείο του Πρωθυπουργού.”

  1. Ο/Η Θιγμενοε λέει:

    Κύριε Οικονόμου. Φτάνει πια το παραμύθι σου. Έχεις τελειώσει ολοκληρωτικά. Αυτά παθαίνουν οι σουλατσαδοροι των κομμάτων. Και κάποτε το πόπολο θυμάται.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.