“Κοροϊδία της Ν.Δ.”, χαρακτηρίζονται οι πρωτοβουλίες του Βουλευτή Οικονόμου, για το “νοσοκομείο στα Μεσόγεια”

«Αφού η Νέα Δημοκρατία, την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, ακύρωσε την δημιουργία Νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, τώρα καλεί σε αγωνιστικές συγκεντρώσεις για την δημιουργία του» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος.

Άδραξε την ευκαιρία να επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Πάνος Σκουρολιάκος, αποδίδοντας στην κυβέρνηση τις ψηφοθηρικές πρωτοβουλίες του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου. Ο τελευταίος οργάνωσε στο Λαύριο με την συμπαράσταση 70 – 80 οπαδών του, συγκέντρωση πίεσης προς την κυβέρνηση για την δημιουργία νοσοκομείου στα Μεσόγεια. Μια αποτυχημένη από πλευράς μαζικότητας και ως προς τα αποτελέσματά της εκδήλωση, την οποία απαξίωσαν όλοι οι υπόλοιποι κυβερνητικοί βουλευτές, αλλά και όλα τα κομματικά μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. 

Αναμενόμενη υπήρξε η “αφωνία” της Προέδρου της ΔΕΕΠ (νομαρχιακής) της Νέας Δημοκρατίας  κας Βανίτας Σωφρόνη, η οποία τοποθετείται στο περιβάλλον του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, για τις πρωτοβουλίες του και για την αντικυβερνητική του δραστηριότητα, καθώς και για την παρουσία του αντιπροέδρου της ΔΕΕΠ κ. Κουλουμβράκη στην εκδήλωση, ο οποίος ήταν ο μόνος που παραβρέθηκε και μάλιστα ως εισηγητής. Ο κος Κουλουμβράκης είναι υπάλληλος στο γραφείο του Οικονόμου. Και όλα αυτά συμβαίνουν παρά την έντονη ενόχληση του Προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία εκφράστηκε με την κλίση του βουλευτή στο γραφείο του την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.