Η Παλαιά Φώκαια γύρισε την πλάτη στον Φιλίππου & στο ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα μεγάλο ΟΧΙ υποδέχτηκε η Παλαιά Φώκαια τον Πέτρο Φιλίππου και τον ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκέντρωση που οργάνωσε το κόμμα που διεκδικεί την εξουσία και στην οποία συμμετείχε εκτός του Φιλίππου, ο φερόμενος ως πρώτος σε ψήφους υποψήφιος Χρήστος Σπίρτζης, ο βουλευτής Νάσος Αθανασίου, ο τοπικός βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος και ακόμα τέσσερεις υποψήφιοι, δεν συγκέντρωσε περισσότερους από 50 οπαδούς, συμπεριλαμβανομένων και των συνοδών των βουλευτών, που συνήθως τους ακολουθούν σε όλες τις εξορμήσεις.

Το ΟΧΙ του λαού του Σαρωνικού, είχε διπλό μήνυμα, ενάντια και στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και εναντίον του μέχρι προ εξαμήνου δημάρχου του, ο οποίος οδήγησε την περιοχή του παραλιακού μετώπου στην πλήρη απαξίωση και τον ίδιο στην χλεύη. Στην προεκλογική συγκέντρωση παρωδία  της Παλαιάς Φώκαιας, δεν παραβρέθηκαν ούτε οι στενότεροι συνεργάτες του στον Δήμο, ούτε από το παραλιακό μέτωπο, ούτε από τα Καλύβια. 

Οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις για την δημοτικότητα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, δείχνουν τον Φιλίππου να μην εκλέγεται, φέρνοντάς τον μεταξύ 5ης και 6ης θέσης, οι οποίες εάν επιβεβαιωθούν θα πρέπει να ανησυχήσουν τους επίδοξους επιγόνους του, μια και σύμφωνα με τον χαρακτήρα του και το ήθος του, δεν προβλέπεται να μείνει χωρίς δουλίτσα…..

Οι φωτογραφίες που δείχνουν το “μέγα πλήθος”…. που απουσίαζε από την συγκέντρωση, είναι αναρτημένες από τον ίδιο στην σελίδα του στο FACEBOOK. Διακρίνονται ποιοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες παραβρέθηκαν. Μένει να μας διευκρινίσουν εάν η παρουσία τους εκεί είναι δήλωση στήριξης του Φιλίππου και του ΣΥΡΙΖΑ, ή είναι απλά μια απλή παρουσία αβροφροσύνης. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.