Ανύπαρκτος για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Φιλίππου

Αγνοεί πλέον και την φυσική παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού σε εκδηλώσεις που οργανώνει και παραβρίσκεται και ο πρώην Δήμαρχος του Σαρωνικού, δεν αναφέρεται ούτε στα δελτία τύπου που δημοσιεύουν τα φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα ενημέρωση.

Πρόσφατο παράδειγμα, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής στο Καπανδρίτι, με θέμα “Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση”, όπου παραβρέθηκε ο Πέτρος Φιλίππου και μάλιστα έκανε παρέμβαση με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, δεν αναφέρεται σε κανένα απολύτως δελτίο τύπου, που αναπαρήγαγαν τα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ μέσα ενημέρωσης. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη του κόμματος με κυβερνητικά αξιώματα με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτική Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, οι βουλευτές Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος και Γιάννης Δέδες, ο βουλευτής Λακωνίας και συντονιστής της Επιτροπής Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ) Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης και ο βουλευτής Ιωαννίνων – ειδικευμένος στα θέματα εξαγωγών και εξωστρέφειας αγροτικών προϊόντων Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Πέτρος Φιλίππου αναφέρεται μόνο σε μέσα ενημέρωσης τα οποία έλαβαν δελτία τύπου που εέστειλε ο  ίδιος. 

Οι εξελίξεις αυτές είναι και μια ακόμα αιτία, που αποδεικνύουν, όπως έχουμε γράψει πρόσφατα, ότι ο Αντιπεριφερειάρχης οδηγείται εκτός πολιτικού συστήματος και η μόνη διέξοδός του είναι να διεκδικήσει και πάλι τον δημαρχεία στον Δήμο Σαρωνικού, διαφορετικά θα πρέπει να πάει σπίτι του, μετά την λήξη της θητείας του.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.