Φιλίππου: “Δεν υπάρχει ρύπανση σε Βάρη, Κρωπία, Σαρωνικό & Λαυρεωτική”

Με έγγραφό του στους τέσσερις δήμους του νότιου παραλιακού μετώπου (Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κρωπίας, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής), ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου ενημερώνει τις δημοτικές αρχές για τα αποτελέσματα της αυτοψίας των υπηρεσιών της ΠΕΑΑ και τους ζητά να ενημερωθεί η Περιφέρεια Αττικής σε περίπτωση που διαπιστωθεί από πλευράς των δήμων ρύπανση στις ακτές τους.

Ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ενημερώθηκε για τις μέχρι τώρα ενέργειες – προσπάθειες του δήμου για τον περιορισμό (με πλωτό φράγμα) της πετρελαιοκηλίδας καθώς και την απορρύπανση των ακτών και την αποκατάσταση της θάλασσας και του παράκτιου μετώπου. Ο κ. Φιλίππου διαπίστωσε ότι χάρη στις άμεσες συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης αποτράπηκε η εξάπλωση της ρύπανσης και στις υπόλοιπες ακτές του Σαρωνικού προς τον νότο. Σημειώνεται δε ότι οι προσπάθειες απορρύπανσης συνεχίζονται και από τα τωρινά δεδομένα προκύπτει ότι η παραλία από τη Βούλα μέχρι και το Σούνιο δεν έχει ρυπανθεί.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη η Περιφέρεια θα ενημερώσει τους πολίτες με νέα ανακοίνωση.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.