Τραγωδία δίχως τέλος: 100 τα θύματα από τη φονική φωτιά στο Μάτι – Υπέκυψε εγκαυματίας

4648597

Χωρίς τέλος η τραγωδία από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων της «μαύρης» 23ης Ιουλίου. Δυστυχώς, τα θύματα της φωτιάς στο Μάτι ανέρχονται στα 100, καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας 73χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Χρειάστηκαν λιγότερες από 12 ώρες για να συντελεστεί μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στα ελληνικά χρονικά: ο θάνατος δεκάδων πολιτών, παιδιών, ηλικιωμένων, οικογενειών, από την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου στο Νταού Πεντέλης. Σε διάστημα μιας ώρας και σαράντα λεπτών, οι φλόγες κατέστρεψαν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, δάσος, πριν σβήσουν στη θάλασσα, στο Κόκκινο Λιμανάκι και στην Αργυρά Ακτή.

Οι υπαίτιοι, συνεχίζουν την θλιβερή ζωή τους σαν μην συνέβη ΤΙΠΟΤΑ. Συνεχίζουν να διεκδικούν αξιώματα, περιφερειάρχη, δημάρχου, αντί να κρυφτούν σε μια τρύπα.

Με τόσο μεγάλο βάρος στη συνείδησή τους, δεν θα αρκούσε ούτε η συγνώμη που δεν είπαν, ούτε η παραίτηση που δεν έκαναν, μόνο η αυτοκτονία θα ξέπλενε  το όνειδος που θα τους ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή τους, κι΄ αυτούς και τις οικογένειές τους.   

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Image result for Βρέθηκαν καμένα τα δύο κοριτσάκια


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.