Δύο ληστείες με θύματα επιχειρηματίες στον Σαρωνικό

Η φωτογραφία του περιπολικού, είναι τελείως παραπλανητική. Η αστυνομία, ούτε έσπευσε, ούτε συνέλαβε τους δράστες και ας έχουμε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή. Δυστυχώς δεν έχουμε “άμεση επέμβαση”.

Με μόλις δύο ώρες διαφορά, δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης σε Παλαιά Φώκαια και Σαρωνίδα έπεσαν θύματα ληστών.

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στις 22:30, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στο Θυμάρι, όταν τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έκλεισαν το δρόμο σε φορτηγό που οδηγούσε ο 58χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Τα τέσσερα αδέλφια” στην Π. Φώκαια. Υπό την απειλή όπλου του άρπαξαν χαρτοφύλακα με 450 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Δύο ώρες αργότερα, στις 00:30, οι επιβαίνοντες αυτοκινήτου που έμοιαζε με αυτό της πρώτης ληστείας, σταμάτησαν 48χρονο ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας στην Σαρωνίδα, την ώρα που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό του στην οδό Παρνασσού. Με την απειλή όπλου του άρπαξαν περίπου 2.500 ευρώ.

Οι αρχές που ερευνούν τις υποθέσεις εκτιμούν πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες. Συγκλονιστικό το συμπέρασμά της.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.