Τι συμβαίνει με την αντικατάσταση των φωτιστικών στο Σαρωνικό;

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτεινότητα λαμπτήρων

Έντονες διαμαρτυρίες έφτασαν στη σελίδα μας, από οικιστές διαφόρων περιοχών αλλά κυρίως του οικισμού του Καταφυγιού, μετά την τελευταία τοποθέτηση των φωτιστικών LED. Οι διαμαρτυρόμενοι υποστηρίζουν ότι ο φωτισμός που εκπέμπουν οι νέες λάμπες, είναι εμφανέστατα χαμηλότερος σε ένταση, από των αντίστοιχων λαμπτήρων που τοποθετήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Επικοινωνώντας με Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους της Αναβύσσου και της Παλαιάς  Φώκαιας, μας επιβεβαίωσαν ότι και αυτοί έχουν γίνει δέκτες ανάλογων παρατηρήσεων από δημότες και συμπληρώνουν επίσης, ότι δεν αντικαθίστανται και τα μπράτσα απ΄ όπου αναρτώνται οι λάμπες. Ήδη, όπως μας πληροφόρησαν οι αυτοδιοικητικοί  με τους οποίους επικοινωνήσαμε, αναζητούνται στοιχεία που ίσως επιβεβαιώσουν την τυχόν αναθεώρηση της σύμβασης, που υπέγραψε η διοίκηση Σωφρόνη με τον ανάδοχο του έργου.

Εκτιμήσεις αυτοδιοικητικών αλλά και δημοτών είναι, ότι μειώνοντας την ένταση των νέων λαμπτήρων, την μη αντικατάσταση των μπράτσων, αλλά και μειώνοντας το συνολικό αριθμό των λαμπτήρων που τοποθετούνται, «επιτεύχθηκε» η μείωση του ποσού (κατά 3 εκ. ευρώ), που θα εισπράξει ο ανάδοχος από την εξοικονόμηση της δαπάνης που απαιτείται για την λειτουργία των λαμπτήρων, όπως διαφημίζει ο νυν Δήμαρχος.

Ελπίζουμε ότι στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα τεθούν αυτά τα ερωτήματα προς τον Φιλίππου και ότι θα υπάρξουν επαρκείς απαντήσεις.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.