Προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση και επέκταση δικτύου ύδρευσης στη Σαρωνίδα

Στο επίκεντρο του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός και η ολοκληρωμένη ανακαίνιση του δικτύου ύδρευσης με την αντικατάσταση των παλαιών και ανεπαρκούς διατομής αγωγών ύδρευσης από αμίαντο. Στόχος είναι σύμφωνα με πληροφορίες, η διασφάλιση της παροχής υψηλής ποιότητας νερού προς τους καταναλωτές και η πλήρης κάλυψη της υδροδότησης του εντός του σχεδίου πόλης οικισμού, καθώς και η μείωση της απώλειας νερού λόγω των συχνών βλαβών στο υπάρχον δίκτυο.

Το συνολικό μήκος των νέων αγωγών του δικτύου ανέρχεται σε 18.889 μ. ενώ οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε: χωματουργικά, κατασκευές από σκυρόδεμα, σωληνώσεις – δίκτυα, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Ελπίζουμε να μην είναι ένα από αυτά τα έργα που ενέκρινε πρόσφατα η Δούρου και ο Φιλίππου και που θα υλοποιηθούν σε 166 χρόνια!!!



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.