Συνελήφθη νεαρός, για κλοπές από λουόμενους και διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα οχήματα πλησίον πλαζ στην Νοτιανατολική Αττική

Συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, στο Λαύριο, από αστυνομικούς του Τμήματος Λαυρεωτικής, ένας νεαρός Έλληνας, για κλοπή από λουόμενο.

Ειδικότερα ο δράστης, απογευματινές ώρες της προηγούμενης Τρίτης, σε πλαζ της Κερατέας, αφαίρεσε από το σακίδιο του θύματος διάφορα προσωπικά αντικείμενα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια με τη χρήση αυτών, εισήλθε στο εσωτερικό του οχήματος, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο καθώς και γυαλιά οράσεως.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από τον περασμένο Ιούνιο, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μετέβαινε στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη του Σουνίου και ειδικότερα στις πλαζ και στους παρακείμενους χώρους στάθμευσης οχημάτων των λουόμενων.

Ακολούθως, είτε προέβαινε σε κλοπές τσαντών – σακιδίων λουομένων και στη συνέχεια, με τα αφαιρεθέντα κλειδιά, διερρήγνυε τα αυτοκίνητα τους είτε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, προκαλούσε τη θραύση των υαλοπινάκων των οχημάτων στους χώρους στάθμευσης. Από το εσωτερικό τους, αφαιρούσε τσάντες, χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 15 περιπτώσεις κλοπών από λουόμενους και από οχήματα, σε παραλίες της Λαυρεωτικής και του Σαρωνικού. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι ο νεαρός έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.