Είχαν «ρημάξει» σταθμευμένα οχήματα κοντά σε πλαζ

Από τον Άλιμο έως το Σούνιο – Χειροπέδες σε τρεις

Τουλάχιστον 107 διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα κοντά σε πλαζ οχήματα κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου από τον Άλιμο έως το Σούνιο είχε διαπράξει, σύμφωνα με την Αστυνομία, εγκληματική ομάδα που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαυρίου.
Το απόγευμα της Δευτέρας στα Λεγραινά, συνελήφθησαν ως μέλη της τρεις Αλγερινοί, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών.
Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω σε παραλία της περιοχής, να έχουν τυλίξει στα χέρια τους πετσέτες και να σπάνε τα τζάμια σταθμευμένων αυτοκινήτων, κλέβοντας από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα.Όπως προέκυψε, από τον περασμένο Μάρτιο οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, που είχε αποκομίσει λεία άνω των 40.000 ευρώ από τις διαρρήξεις-κλοπές από αυτοκίνητα σε τουριστικές περιοχές και χώρους στάθμευσης κοντά σε παραλίες της νοτιανατολικής Αττικής.
Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος από κινητά τηλεφώνα, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα, παπούτσια, ταξιδιωτικά έγγραφα, διαρρηκτικά εργαλεία και 985 ευρώ.
Στην έδρα του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου εκτίθεται πλήθος κλοπιμαίων προς αναγνώριση από τους παθόντες, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων κλοπών συνεχίζεται.
Με δικογραφία σε βάρος τους, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.