Στηρίζουμε «Σαρωνικός Αύριο» με τον Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) Νέας Δημοκρατίας Σαρωνικού, εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή της στην δεύτερη υποψηφιότητα του δημάρχου Σαρωνικού, κου. Γιώργου Σωφρόνη για τον δήμο Σαρωνικού.

Σπύρος Χυσίρογλου

Ο Γιώργος Σωφρόνης, ένας εκ των πενήντα στελεχών του Κόμματος,  που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έχει επίσης την κεντρική, κομματική στήριξη, έχοντας ήδη διανύσει μία πενταετία κατά την οποία υλοποίησε σημαντικά έργα στον Δήμο Σαρωνικού. Σε αυτά δεν συγκαταλέγονται μόνον έργα υποδομών, όπως η αναβάθμιση του δημόσιου φωτισμού με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, led, που έχει απόλυτη ανάγκη η περιοχή μας ώστε να κάνει το άλμα προς την ανάπτυξη, αλλά και έργα στήριξης της τοπικής κοινωνίας, όπως η συγκέντρωση και οργάνωση των κοινωνικών δομών εξυπηρέτησης των πολιτών. Μετά από δεκαετίες απραξίας στον Δήμο, ο Γιώργος Σωφρόνης, ως δήμαρχος μόλις μία πενταετία, δρομολόγησε και κατοχύρωσε επίσης λύσεις για τις μεγάλες ελλείψεις της περιοχής, αρχής γενομένης από το δίκτυο αποχέτευσης. Ως πολίτες και κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ, προσβλέπουμε σε μία νέα εκλογή του Γιώργου Σωφρόνη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι είναι ο μόνος που διαθέτει την ειλικρινή βούληση για την ριζική αναβάθμιση της περιοχής μας.

Από την ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού επισημαίνεται επίσης ότι διαγραφές μελών, οι οποίες ανακοινώθηκαν ή θα ανακοινωθούν, με αιτία την συμμετοχή τους ή στήριξη σε άλλους συνδυασμούς πλην αυτού που χαίρει της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, αποφασίζονται από τα αρμόδια κομματικά Όργανα. Οι αποφάσεις αυτές, λαμβάνονται δε βάσει τακτικών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων επαφών με τα άτομα, τα οποία αυτές αφορούν. Η ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού πράγματι εισηγείται σχετικά στα αρμόδια Όργανα, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό. Θεωρούμε απαράδεκτη την συμμετοχή μελών μας σε συνδυασμούς με σαφή εναλλακτική κομματική ταυτότητα και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση, με επικεφαλής ενεργό μέλος του κυβερνώντος Κόμματος, υπηρετούντα σε δημόσιο αξίωμα. Οσο και αν τέτοιου είδους συνδυασμοί επιμένουν να προβάλουν το προσωπείο της κομματικής «ανεξαρτησίας,» διαψεύδονται από τα γεγονότα, τους «θώκους» στελεχών τους καθώς και τις μεθοδεύσεις τους. Οι τελευταίες μάλιστα, λαμβάνουν επικίνδυνες διαστάσεις στον Δήμο Σαρωνικού, καθώς στην προσπάθεια σπίλωσης του προσώπου του ίδιου του δημάρχου και επηρεασμού της κοινής γνώμης, προβάλλονται διαρκή εμπόδια στην υλοποίηση σημαντικών έργων (σύνδεση δήμου με προαστιακό κτλ )που στόχο έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού στηρίζει την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο» και τον δήμαρχο, Γιώργο Σωφρόνη, όσο και την προσπάθειά του για την αναβάθμιση των υποδομών, της ποιότητας ζωής, της απασχόλησης και γενικότερα της ανάδειξης του Δήμου Σαρωνικού. Στηρίζει επίσης τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι η υποψηφιότητα του κου Πατούλη και ο συνδυασμός του «Νέα Αρχή για την Αττική» έχουν λάβει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Για την ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού
Ο πρόεδρος
Σπύρος Γ. Χυσίρογλου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.