Ο Φιλίππου με διαφορετικές μάσκες. Και ΥΠΕΡ και ΚΑΤΑ των αυθαιρέτων

Ο Φιλίππου κατά των αυθαιρέτων

Ο αντιπεριφερειάρχης στις 8 Αυγούστου 2018, μίλησε στην ΕΡΤ για την αυθαίρετη δόμηση, λέγοντας πως είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, καταγγέλλοντας ότι η αυθαίρετη δόμηση έχει δυναμική και δεν μπορεί να τη σταματήσει ένας δήμαρχος σημειώνοντας πως υπάρχει οικονομική διαπλοκή, πάνω από 50 χρόνια.

Ο Φιλίππου υπέρ των αυθαιρέτων

“Απετράπησαν οι κατεδαφίσεις στα Περιβολάκια Ραφήνας”έγραφε η Αυγή στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 “μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα, και του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου”. Στο VIDEO ο Φιλίππου και ο Πάντζας, απειλούν τον Εισαγγελέα να ακυρώσει τις κατεδαφίσεις γιατί θα υπάρξει σύγκρουση και το πέτυχαν.

Αυτός είναι ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού. Ψεύτης, υποκριτής, χαμαιλέων. Κάθε φορά φοράει την ανάλογη μάσκα για να εξαπατήσει όσους τον ακούν.

Το 80% των περιοχών των Καλυβίων όπου “διέπρεψε” ως Δήμαρχος, από το 1990 και μετά, είναι περιοχές αυθαιρέτων και ουδέποτε τον ακούσαμε να καταγγέλλει το φαινόμενο. Αλλά και η προώθηση των σχεδίων πόλεων, την ευθύνη των οποίων είχε ως Δήμαρχος, καρκινοβατούσε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η αυθαίρετη δόμηση εξυπηρετούσε τους τοπικούς εργολάβους της νύχτας. Ήταν ο ίδιος ακριβώς παράγοντας της οικονομικής διαπλοκής που καταγγέλλει.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.