ΒΟΜΒΑ Σωφρόνη – Ο Φιλίππου υπέδειξε στον Δήμαρχο Κορωπίου Κιούση να παρέμβει υπέρ του ΚΕΛ στην Γερακίνα (VIDEO)

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 15/2/2017, κατονομάζοντας σαφώς τον πρώην Δήμαρχο και νυν Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου, ως αυτόν που υπέδειξε στον Δήμαρχο Κορωπίου κ. Κιούση να παρέμβει στο Σ.τ.Ε. υπέρ της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για το ΚΕΛ της Γερακίνας (Παλαιά Φώκαια) και ενάντια στην προσφυγή των πολιτών αλλά και ενάντια στον ίδιο τον Δήμο που διοικούσε!!!. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ρωτήθηκε κατά την συνεδρίαση και προ ημερησίας διάταξης, από τον κ. Μανώλη Τσαλικίδη, εάν γνώριζε και πως εξηγεί την παρέμβαση του Δημάρχου Κορωπίου κ. Κιούση υπέρ της Μ.Π.Ε. και υπέρ του Κ.Ε.Λ. της Γερακίνας, παρ΄ ότι σε δημόσιες τοποθετήσεις του δήλωνε τα αντίθετα. 

Ο κ. Σωφρόνης, απάντησε ότι, στον κ. Κιούση υποδείχθηκε να προσφύγει στο Σ.τ. Ε. υπέρ της Γερακίνας και όταν πιέστηκε από τον κ. Τσαλικίδη να κατονομάσει από ποιον έγινε αυτό,  είπε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο. Αλλά και σε νέα επίμονη ερώτηση του κ. Τσαλικίδη ανέφερε ονομαστικά τον Πέτρο Φιλίππου.

Το αξιοπερίεργο είναι, ότι μέλη της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, που παραμένουν ακόμα προσκολλημένα στον Φιλίππου, αντί να στηλιτεύσουν τον πολιτικό φίλο τους, για την άθλια και υποκριτική στάση του, έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως αναξιόπιστο και ανεύθυνο τον Δήμαρχο του Κορωπίου(!), γιατί όπως είπαν, δήλωνε υπέρ της Ψυττάλειας αλλά έκανε παρέμβαση υπέρ της Γερακίνας. Για τον αναξιόπιστο και δολοπλόκο πολιτικό φίλο τους, δεν είχαν να πουν ούτε λέξη. Ομοίως, άναυδοι έμειναν και οι πολιτικοί φίλοι του Φιλίππου που βρίσκονται στην πλειοψηφία.

Προφανώς λοιπόν, ο Φιλίππου, επεδίωκε να παραμείνει ανοικτή η προοπτική να χωροθετηθεί το Κ.Ε.Λ. στην Γερακίνα, παρ΄ ότι αυτός υποτίθεται ότι “αγωνιζόταν” να μεταφερθούν τα λύματα στην Ψυττάλεια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ως Δήμαρχος Σαρωνικού ήθελε να εμφανίζεται ότι διαφωνούσε με την Γερακίνα (αφού βέβαια προηγουμένως την είχε προτείνει ο ίδιος), συμπλέοντας δήθεν με τους κατοίκους της που αντιδρούσαν και από την άλλη πλευρά ενεργούσε υπογείως υπέρ του Κ.Ε.Λ. εμπαίζοντάς τους.  

Κυρίως όμως, ενέπαιζε, όλα αυτά τα χρόνια, τον υποτιθέμενο στενό του συνεργάτη κ. Μανώλη Τσαλικίδη, με τον οποίο “αγωνιζόντουσαν” υπέρ της μεταφοράς των λυμάτων στην Ψυττάλεια, αλλά δούλευε εναντίον του. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση, να πιστέψουμε ότι ο κ. Τσαλικίδης ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του Φιλίππου και θεωρούμε ότι απλώς πιάστηκε κορόιδο,  αν και σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Θυμάρι την Κυριακή 12/2/2017, άφησε υπονοούμενα ότι γνώριζε για την αιτία της παρέμβασης Κιούση υπέρ του ΚΕΛ .

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και περαιτέρω αποκαλύψεις, γι΄ αυτήν την απίστευτη υπόθεση απόλυτης ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ των κατοίκων του Σαρωνικού και της Παλαιάς Φώκαιας. Αναμένεται μια σαφής δήλωση από τον Φιλίππου η οποία όπως είναι φυσικό θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. 

Ήδη ο δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης, κάλεσε τον Δήμαρχο Κορωπίου κ. Κιούση να παραβρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού και να εξηγήσει την θέση του και ποιος ήταν ο λόγος της παρέμβασής του υπέρ του ΚΕΛ της Γερακίνας. Ο κ. Κιούσης αποδέχτηκε την πρόσκληση. Αντίστοιχη πρόσκληση απεύθυνε και στον πρώην Δήμαρχο Φιλίππου, ο οποίος όμως δήλωσε ότι δεν θα παραστεί!!!. 

Να επαναλάβουμε και σ΄ αυτή την ανάρτηση, ότι ο Δήμαρχος κ. Σωφρόνης έξη ημέρες , πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (10/2/2017), σε τηλεφωνική επικοινωνία, μας είχε αποκαλύψει τον διάλογο με τον Δήμαρχο Κορωπίου κ. Κιούση, αλλά μας ζητήθηκε να μην τον δημοσιοποιήσουμε, παρ΄ ότι επρόκειτο για μια άνευ προηγουμένου ΒΟΜΒΑ, που αποκάλυπτε για μια ακόμα φορά το ήθος του Φιλίππου. Εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία του κ. Σωφρόνη και δεν δημοσιεύσαμε οτιδήποτε. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “ΒΟΜΒΑ Σωφρόνη – Ο Φιλίππου υπέδειξε στον Δήμαρχο Κορωπίου Κιούση να παρέμβει υπέρ του ΚΕΛ στην Γερακίνα (VIDEO)”

 1. Ο/Η Μάρκος λέει:

  Ο λογικός σχεδιασμός ενός έργου ΚΕΛ γίνεται βάση του αποδέκτη. Την στιγμή που το ΚΕΛ Καλυβίων δεν έχει εξασφαλίσει αποδέκτη, κάθε σχεδιασμός για ΚΕΛ στα Καλύβια είναι ανούσιος.
  Αντί οι κάτοικοι του Σαρωνικού να παίζουν την κολοκυθιά ΟΧΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΛ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ, πρέπει να ενημερωθούν για τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και μετά τα πάντα θα είναι εύκολα για ΟΛΟΥΣ.
  Η ενημέρωση είναι κάτι που όλοι οι διοικούντες τον Δήμο τα τελευταία χρόνια, αποφεύγουν όπως ο Διάολος το λιβάνι.
  Ας θυμηθούμε τον κ. Μ Τσαλικίδη που υπεξαίρεσε δημόσιο έγγραφο για να μην γίνει ενημέρωση, ως τον νυν Δήμαρχο κ. Γ. Σοφρώνη που υποσχόταν στις ανόητες εκδηλώσεις του για το ΚΕΛ στα Καλύβια, ότι θα πραγματοποιούσε ημερίδα για την πραγματική ενημέρωση των δημοτών.
  Αλήθεια κ. Σοφρώνη ως Δήμαρχος, και κ Τσαλικίδη ως κάτοικος Φώκαιας που κόπτεστε για την Δημόσια υγεία των δημοτών σας, τι έχετε κάνει για τους οχετούς που εκβάλουν στην παραλία Αναβύσσου?
  Και στους δύο σας, προσωπικά, έχω κάνει ενημέρωση πως θα βρείτε τους παρανομούντες άλλα εσείς κάνετε ντουέτο με τα σφυρίγματα σας για να μην χάσετε τα ψηφουλάκια των παρανόμων. Σωτήρες του Σαρωνικού, τα παιδιά, που τσαλαβουτάν στις λίμνες σκατών δεν σας ενδιαφέρουν?

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.