Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Γ. Σωφρόνη για το αποχετευτικό του Σαρωνικού. Κάλεσε τον Φιλίππου να παραιτηθεί!!! (VIDEO)

Επί μέρους ενημέρωση από τον Δήμαρχο για το αποχετευτικό του σαρωνικού, πραγματοποιήθηκε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26/2/2018. Ο Δήμαρχος απάντησε στις αιτιάσεις της μειοψηφίας για το αποχετευτικό και κυρίως για τις τοποθετήσεις του κ. Τσαλικίδη, σχετικά με την μεταφορά των λυμάτων του Δήμου στην Ψυττάλεια. 

Χαρακτηριστικό σημείο της ενημέρωσης του Δημάρχου, είναι όταν “υπέδειξε” στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτρο Φιλίππου να παραιτηθεί,  υποστηρίζοντας ότι αυτό θα έκανε ο ίδιος, εάν η Περιφερειάρχης κα. Δούρου και οι συνάδελφοί του Αντιπεριφεριάρχες, δεν στήριζαν τις θέσεις του και διέψευδαν τα όσα είχε υποστηρίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο της 3/11/2017, για το ΚΕΛ Σαρωνικού. Ως οι γλαφυρότητες της ημέρας θα πρέπει να καταγραφούν οι ατάκες του κ. Τσαλικίδη, ότι: “είναι λάθος και δεν είναι διεκδίκηση να ρωτάς έναν άνθρωπο που ξέρεις από πριν τις θα σου απαντήσει”.  Το ίδιο επανέλαβε αναφερόμενος στον υπουργό Υποδομών κ. Φάμελο, ο οποίος κατά τον κ. Τσαλικίδη εάν ερωτηθεί θα απαντήσει ότι δεν συμφωνεί με την μεταφορά στην Ψυττάλεια. Προφανώς  θα έπρεπε ο Δήμος Σαρωνικού, να απευθύνει ερωτήσεις σε όσους υποστηρίζουν την Ψυττάλεια και όχι την Περιφέρεια ή τον αρμόδιο υπουργό!!!

Στη συνέχεια ο κ. Τσαλικίδης υποστήριξε ότι: Σε ενάμιση χρόνο ενδεχομένως να αλλάξει η διοίκηση της Περιφέρειας και θα είναι κάποια άλλη διοίκηση. Όταν προεκλογικά το 2014 η κα Δούρου με το πρόγραμμά της υποστήριζε ευθαρσώς ότι δεν μπορούν να μεταφερθούν τα λύματα στην Ψυττάλεια, αλλά ο κ. Τσαλικίδης και ο κος Φιλίππου έκρυψαν επιμελώς το πρόγραμμά της από τους Δημότες του Σαρωνικού. 

Επίσης ο κ. Τσαλικίδης, δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με την επιλογή του Πολυτεχνείου (του μεγαλύτερου επιστημονικού φορέα της χώρας), να κάνει μελέτη για το αποχετευτικού γιατί έχει ήδη έχει τοποθετηθεί  ενάντια στην “λύση” της Ψυττάλειας(!!!), υπονοώντας, προφανώς, ότι πρέπει να επιλεγεί ένας ιδιωτικός φορέας.   


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.