Η κοροϊδία συνεχίζεται. Σε συγκρότηση συντονιστικού οργάνου για τη ρύπανση προχωρά το υπ. Ναυτιλίας

Συνεχίζουν την κοροϊδία οι αχρείοι της κυβερνητικής ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. Τώρα, θα συγκροτήσουν συντονιστικό όργανο με επικεφαλής τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, για τη διαχείριση της διάσπαρτης ρύπανσης στο Σαρωνικό. Τώρα που κοντεύει η ρύπανση να φτάσει στην Κύθνο. 

Τη συγκρότηση συντονιστικού οργάνου με επικεφαλής τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, για τη διαχείριση της διάσπαρτης ρύπανσης στο Σαρωνικό, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Ναυτιλίας – μία εβδομάδα μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου – εν μέσω επικρίσεων για ολιγωρία και αστοχίες στη διαχείριση της κρίσης.

Το συντονιστικό όργανο θα συνεδριάζει καθημερινά.

Σε χθεσινή σύσκεψη ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, δήλωσε ότι στο υπουργείο Ναυτιλίας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή επιθεωρητές του υπουργείου Περιβάλλοντος, για να κάνουν τους απαραίτητους περιβαλλοντικούς ελέγχους, ενώ στον έλεγχο της ποιότητας των νερών έχουν εμπλακεί το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών και το ΚΕΕΛΠΝΟ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.