Σύγκλιση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, προεδρεύοντος του Δημάρχου κ. Γιώργου Σωφρόνη. Αφού έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της σχετικά με τη έγκαιρη αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων αλλά και των εκδηλώσεων πυρικών καταστάσεων χαράχτηκαν οι βασικές κατευθύνσεις ακόμα πιο αποδοτικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετών για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων ενώ ιδιαιτέρως τονίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης, το οποίο έχει αναπτυχθεί και συμβάλει στην έγκαιρη αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων, θέτοντας στην πρώτη γραμμή την ασφάλεια του πολίτη, την προστασία της περιουσίας του και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης ευχαρίστησε όλους για το αίσθημα ευθύνης και την άμεση ανταπόκριση που επιδεικνύουν κάθε φορά που προκύπτει ανάγκη. Εξήρε την άψογη συνεργασία, επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η προσφορά τόσο των επαγγελματιών, των αιρετών αλλά και των εθελοντών οι οποίοι αποτελούν θεμέλιο λίθο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ακραίων και επικίνδυνων καταστάσεων. Ιδιαιτέρως τέτοιες εποχές που τα μέσα είναι περιορισμένα λόγω οικονομικής κρίσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Τζοΐτης, ο Διοικητής Π.Υ. Λαυρίου κ. Χιόνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μπουκοβάλας, ο Διοικητής Α.Τ. Καλυβίων κ. Τσιγαρίδας, ο Διοικητής Α.Τ. Αναβύσσου κ. Γεωργουλάκης, ο εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Σαρωνικού κ. Τσάφος, ο Δασάρχης Λαυρίου κ. Αντωνέλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λαυρεωτικής κ. Μαθιουδάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αίολος Θυμαρίου» κ. Βρυώνης, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Σ. κ Βόγκολης, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού κ. Σόφος, η Πρόεδρος Δ.Κ. Αναβύσσου κα Κετέογλου, ο Πρόεδρος ΔΚ Καλυβίων κ. Κολαξής, ο Πρόεδρος ΔΚ Κουβαρά κ. Κίτσος και ο Πρόεδρος Δ.Κ. Παλαιάς Φώκαιας κ. Παπουτσής.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.