Ζητούν την έκπτωση Κοινοτικού Συμβούλου, λόγω χρεών προς τον Δήμο

Την έκπτωσή του Κοινοτικού Συμβούλου του κ. Σταύρου Κοντογιάννη, της παράταξης του Φιλίππου, λόγω χρεών του προς τον Δήμο Σαρωνικού, ζητούν Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Κουβαρά.

Σύμφωνα με αναφορά τους προς τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, οι αιτούντες την έκπτωση, υποστηρίζουν και παραθέτουν στοιχεία με τα οποία αποδεικνύουν, ότι ο κ. Κοντογιάννης κατά την ημέρα της εκλογής του (26/5/2019), αλλά και κατά την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του (1/9/2019), είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Σαρωνικού ύψους 2.468,96 €, τις οποίες δεν είχε ρυθμίσει. Οι αιτούντες επικαλούνται το άρθρο 11 του εκλογικού Νόμου περί Ασυμβίβαστου Αιρετών λόγω οφειλών προς το δημόσιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν ο κ. Κοντογιάννης δεν εξοφλούσε τις οφειλές του από τον Νοέμβριο του 2012, έως και τον Ιούλιο του 2019.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Ζητούν την έκπτωση Κοινοτικού Συμβούλου, λόγω χρεών προς τον Δήμο”

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Μήπως , ΛΕΩ μήπως θα πρέπει να αποκλείονται και απο τις προμηθειες δημοσίου, Δήμων κλπ όσοι έχουν οφειλές σε ΔΟΥ, εισφορές και σε ΔΕΚΟ πάνω απο 500Ε???
    Τότε θα βλέπατε ΑΛΛΑΓΗ στα δεδομένα της ΕΛΛΑΔΟΣ

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.