Γιώργος Σωφρόνης: Μη βιάζεσαι κύριε Φιλίππου

Μη βιάζεσαι κύριε Φιλίππου. Tα μεγάλα πρόστιμα και οι καταλογισμοί εκατομμυρίων ευρώ από τη θητεία σου στο Δήμο Καλυβίων, καταφθάνουν σε λίγο στο Δήμο Σαρωνικού.Και τότε «θα ψάχνεις τρύπα να κρυφθείς».

Ο κ. Φιλίππου ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική, για μια ακόμη φορά καταφεύγει στο ψέμα και τη συκοφαντία για να κρύψει αφενός την αδυναμία του να διοικήσει το Δήμο. Αφετέρου, για να δικαιολογήσει την ανεύθυνη πολιτική που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια, ως Δήμαρχος Καλυβίων.

Αφού απέτυχε σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια να περάσει από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου τις παράνομες αποφάσεις που προωθούσε, για απευθείας αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, χωρίς διαγωνιστικές διαδικασίες, έστησε προχθές ένα κακόγουστο επικοινωνιακό σόου, για να συκοφαντήσει τα πεπραγμένα της διοίκησης Σωφρόνη, όσον αφορά την αξιοποίηση των παραλιών του Δήμου.

Όσα όμως ψέματα και να πει, όσες κακόγουστες παραστάσεις κι αν στήσει, όση λάσπη κι αν ρίξει στον ανεμιστήρα, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

  • Για το ποιος οδήγησε σε χρεοκοπία την ΑΔΜΚΕΣ ο κ. Φιλίππου δεν μπορεί να μιλά. Αυτός ήταν που με δικές του αποφάσεις, ως Δήμαρχος Καλυβίων, χρησιμοποιούσε την επιχείρηση για να αναθέτει απευθείας έργα σε εργολάβους, τα οποία στη συνέχεια έκρινε παράνομα το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ευθύνεται αποκλειστικά για πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ που μας έχουν επιβληθεί για πράξεις που έγιναν στη διάρκεια της θητείας του και βαρύνουν μέχρι σήμερα τα οικονομικά της επιχείρησης.

Για τη διαχείριση των παραλιών η Διοίκηση Σωφρόνη είχε εξαρχής μια ξεκάθαρη θέση, η οποία ακολουθείτο και τα προηγούμενα χρόνια. Ποτέ δεν αποδεχθήκαμε η διαχείριση των δικών μας παραλιών να γίνεται από την ΕΤΑΔ, θεωρούσαμε ότι αυτό αποτελεί δικό μας δικαίωμα και με βάση τη θέση αυτή, εκμεταλλευθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια τις παραλίες μας. Όσον αφορά τα  πρόστιμα που μας επιβλήθηκαν για τη θέση μας αυτή, το ύψος τους είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τα έσοδα που ως Δήμος εισπράξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, προς όφελος των συμπολιτών μας. Εμείς στο Δήμο Σαρωνικού δεν αφήσαμε χρέη. Χρέη πολλών εκατομμυρίων ευρώ μας άφησε ο κ. Φιλίππου.

Τέλος, επισημαίνουμε στον κ. Φιλίππου ότι τα δύσκολα είναι μπροστά του. 

Σε λίγες εβδομάδες θα καταφθάσει στο Δήμο «ο λογαριασμός»,  ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, από τον ακραίο κι ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την υπόθεση του Grand Resort Lagonissi, όταν ήταν δήμαρχος Καλυβίων, παρασύροντας και τους κατοίκους του Δήμου σε μια σικέ σύγκρουση, που θα κάνει έναν επιχειρηματία πλουσιότερο και χιλιάδες συν-δημότες μας φτωχότερους. 

Τότε θα κληθεί να εξηγήσει στους πολίτες του Σαρωνικού γιατί τους φόρτωσε με νέα χρέη και πως γινόταν, από τη μια να συγκρούεται με έναν επιχειρηματία κι από την άλλη, ο ίδιος επιχειρηματίας να συνεργάζεται μαζί του σε διάφορα έργα στο παρελθόν.

Ο κ. Φιλίππου πολύ σύντομα θα ψάχνει «τρύπα να κρυφθεί» και δεν θα βρίσκει.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.