Απύθμενο θράσος!!! Εκλιπαρεί την στήριξη Μητσοτάκη….. ο Φιλίππου

Στον αγιασμό των υδάτων στη Ραφήνα και πίσω από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου.

Οι φωτογραφίες που ο ίδιος ανάρτησε σε κοινωνικό δίκτυο, δείχνουν εμφανώς ότι τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα, ώστε να βρίσκεται για αρκετή ώρα μέσα στο πλάνο του φωτογραφικού φακού. Προφανώς με την κίνησή του αυτή ήθελε να καλλιεργήσει τον μύθο του ότι είναι ανεξάρτητος, ή ότι στηρίζεται ακόμα και από την Νέα Δημοκρατία!!! 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες δημοσιεύουμε με επιφύλαξη, απευθύνθηκε στον Κυριάκο, ενημερώνοντάς τον ότι θα είναι υποψήφιος και ότι τον στηρίζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Βουλευτής Γιώργος Βλάχος και παράγοντες του κόμματος όπως Ράπτη, Πέγκας, κ.α. 

Οι πληροφορίες μας ανέφεραν, την έκπληξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την απάντησή του, ότι στον Σαρωνικό έχουμε Δήμαρχο και είναι ο Γιώργος Σωφρόνης, διακόπτοντας άκομψα την συζήτηση με τον Φιλίππου.

Το περιστατικό, το οποίο όπως προαναφέραμε δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, τουλάχιστον ως προς τους διαλόγους, μια και το σχετικό φωτογραφικό υλικό, δείχνει τον Φιλίππου να έχει πάρει τα βήματα του Μητσοτάκη και να τον ακολουθεί, δεν χρειάζεται άλλης ερμηνείας. Εξάλλου, πως αλλιώς να ερμηνευτεί, ότι ο Φιλίππου απ΄ όλη την Ανατολική Αττική, όπου πραγματοποιούντο τελετές αγιασμού των υδάτων, επέλεξε την Ραφήνα να παραβρεθεί!!! Προφανώς πρόκειται για ένα ακόμα κόλπο, απ΄ αυτά στα οποία έχει ειδικευτεί, προκειμένου να εξαπατήσει όσους αφελείς ψηφοφόρους θέλουν να εξαπατηθούν ή και να δώσει άλλοθι σε όσους Νέο Δημοκράτες αλληθωρίζουν προς την πλευρά του, θέλοντας να δείξουν ότι ο Σωφρόνης δεν ικανοποίησε τις κομματικές προσδοκίες τους, μοιράζοντας και σ΄ αυτούς κομμάτι από την πίτα. Σε κάθε περίπτωση τα κίνητρά τους είναι ευτελή. 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ;

Η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Σαρωνικό, στην εξεύρεση υποψηφίων συμβούλων από τους συνδυασμούς και οι πληροφορίες ότι τοπικά κομματικά μέλη της Ν.Δ. συζητούν με τον Φιλίππου την ένταξή τους στο ψηφοδέλτιό του, έχει προβληματίσει την ηγεσία του Κόμματος, η οποία φαίνεται ότι ετοιμάζει διαγραφές.

 Ίσως ο προβληματισμός να μην προέρχεται τόσο, από το ότι τοπικά κομματικά στελέχη ακολουθούν κάποιον άλλο υποψήφιο, πέραν των επιλογών της παράταξης (εξάλλου κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και σε άλλες περιοχές), αλλά γιατί προτίθενται να ακολουθήσουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο.  Αναφέρονται δε δηκτικά και συγκεκριμένα στον Φιλίππου, έναν εκ των πολιτικών υπαίτιων για την απώλεια 100 ανθρώπων στο Μάτι, για την προκλητική του στάση ως ΣΥΡΙ-ΖΕΟΥ όλα τα προηγούμενα χρόνια, στο θράσος του να αυτοπροβάλλεται ως «φίλος» με τον πολιτικό οχετό Πολάκη κ.α.  

Θυμίζουμε τις φιέστες «φιλίας» που οργάνωνε για το φασιστικό καθεστώς του Τσάβες και του Μαδούρο στα Καλύβια, με κοινό τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου, την συμμετοχή του ως «παρατηρητή» της Ελλάδας για την πιστοποίηση της “εγκυρότητας” των προεδρικών εκλογών νοθείας στην Βενεζουέλα, όπως κατάγγειλαν οι κυβερνήσεις όλου  του ελεύθερου κόσμου κ.λπ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.