Σαρωνικός αύριο: “Ο Δολοφόνος γυρνά στον τόπο του εγκλήματος”

Με ένα άκρως δεικτικό σχόλιο υποδέχτηκε η παράταξη του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σωφρόνη “Σαρωνικός αύριο”, την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Πέτρου Φιλίππου στο Δήμο.  Δεν ξέρουμε εάν ο χαρακτηρισμός “Ο δολοφόνος γυρνά ….” αφορά τα έργα και τις ημέρες του Φιλίππου στο Σαρωνικό τα προηγούμενα 24 χρόνια, ή εάν αγγίζει και αποτελεί αιχμή για την απώλεια των 99 παιδιών και ενηλίκων στο Ν. Βουτζά και στο Μάτι, υπεύθυνη για την οποία είναι η υπηρεσία που διοικεί ο κ. Φιλίππου;  

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Με συνταγές του «χθες» δεν θα αντιμετωπιστούν τα ζητήματα του μέλλοντος

Απέτυχε ως Δήμαρχος Καλυβίων τα τελευταία  24 χρόνια, να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας ( Αποχέτευση, Διαχείριση απορριμμάτων, ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας).

Απέτυχε ως αντι-περιφερειάρχης Ανατολικού Τομέα, επί  Διοίκησης Δούρου, να προωθήσει τη χρηματοδότηση έργων, που θα δώσουν λύση στα προβλήματα του τόπου μας. Δεν δημιούργησε ούτε μια θέση εργασίας. Δηλώνει ότι είναι στο πλευρό των ανέργων, αλλά δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας, όταν την ίδια στιγμή η σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού έχει δημιουργήσει σε 4 μόλις χρόνια περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας και 3 νέες κοινωνικές δομές για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ο άνεργος και ο φτωχός δεν χρειάζονται λόγια, αλλά πράξεις στήριξης.

Έχει ευθύνη, ως αρμόδιος αντι-περιφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, για την ανεπάρκεια λειτουργίας του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, στην πρόσφατη τραγωδία από την πυρκαγιά στο Μάτι. Την κρίσιμη στιγμή απουσίαζε.

Εναντιώθηκε ως αντι-περιφερειάρχης Ανατολικού Τομέα Αττικής, σε κάθε πρόταση της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Σαρωνικού, για επίλυση του αποχετευτικού, προκρίνοντας επιλογές που είτε δεν μπορούν να εφαρμοστούν, είτε δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν.

Εδώ και μήνες, μιλά δημόσια για την επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητα στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως υποψήφιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην Ανατολική Αττική. Αλλά διαπιστώνοντας τις δυσκολίες εκλογής του, τόσο λόγω της εκλογικής καθίζησης του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της εμφάνισης υποψηφίων με ισχυρότερα χαρακτηριστικά, κάνει πίσω. Κι αναζητεί διέξοδο στο Δήμο, μετά το αδιέξοδο στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Σε ηλικία 62 ετών, δεν μπορεί να κάνει πράξη όσα θα μπορούσε να κάνει αλλά δεν έκανε  πριν από 15- 20 χρόνια.

Ο Δήμος Σαρωνικού δεν χρειάζεται Δήμαρχο συνταξιούχο. Δεν είναι η «τελευταία λύση» για πολιτικούς που βρίσκονται σε εκλογικό αδιέξοδο.

Ο Δήμος Σαρωνικού χρειάζεται Δήμαρχο με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, με σχέδιο και όραμα, για να πάει τον τόπο μας μπροστά.

Καλωσορίζουμε την υποψηφιότητα του απερχόμενου αντι-περιφερειάρχη Ανατολικής Αττικής στο Δήμο μας.

Ο δολοφόνος γυρνά πάντα στον τόπο του εγκλήματος

Γιώργος Β. Σωφρόνης

Δήμαρχος Σαρωνικού

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.