Πλήρωσε πολύ ακριβά (10.000 ευρώ)  το ωτοστόπ. Καλύτερα να έπαιρνε ΤΑΧΙ 

Η αφέλεια της και το ωτοστόπ σε άγνωστο στοίχισε 10.000 € για ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Τσόνιμα της Κερατέας.

Η ηλικιωμένη είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα και επιστρέφοντας θέλησε να κάνει ωτοστόπ σε κάποιον άγνωστο για να γυρίσει πιο γρήγορα στο σπίτι της.  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του notioanatolika.gr από αστυνομικές πηγές, ο άγνωστος αποδείχθηκε μεγάλος απατεώνας αφού της συστήθηκε ως ασφαλιστής του γιου της ο οποίος επρόκειτο να την επισκεφθεί για να της ζητήσει – υποτίθεται κατ’ εντολή του παιδιού της – 2.000 ευρώ για να… εισπράξει αυτός (ο γιος) 12.000 ευρώ!

Η γυναίκα δεν άργησε να πειστεί αφού μάλιστα ο απατεώνας φτάνοντας στο σπίτι της προποιήθηκε ότι μιλάει με τον γιο της γυναίκας.

Η αφέλειά της όμως έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν έβγαλε μπροστά τον ξένο το κουτί στο οποίο φύλαγε τα μετρητά. Έβγαλε λοιπόν από αυτό 2.000 ευρώ και του τα παρέδωσε όμως το… λάθος συνεχίστηκε.

Άφησε τον ξένο κοντά στο κουτί για να πάει να αλλάξει από τη θάλασσα. Άλλο που δεν ήθελε ο απατεώνας, αφού η τύχη του χαμογέλασε με τον πλέον ανέλπιστο τρόπο.

Άρπαξε το κουτί που είχε μέσα άλλα 8.000 ευρώ και εξαφανίστηκε. Όταν η γυναίκα επέστρεψε, διαπίστωσε τί είχε συμβεί, επικοινώνησε με τον γιο της και μόλις κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα, περισσότερο της αφέλειάς της παρά του αετονύχη, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Τότε όμως ήταν πια αργά. Ο απατεώνας προφανώς ακόμη γελάει για την τύχη του και βέβαια πίνει πολλά ποτά στην υγεία του απίστευτου κορόιδου!

Πηγή: notioanatolika.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.