Παράταση Υποβολής Αιτήσεων στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας και Υλικής Συνδρομής για το Τ.Ε.Β.Α.

Ο Δήμος Σαρωνικού, επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, ενημερώνει τους ενδιαφερομένους πολίτες ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΤΕΒΑ για την «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» μέχρι τις 26 Αυγούστου 2015, σύμφωνα με την παράταση που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά :

  • είτε ιδιωτικά, με χρήση των κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXIS)
  • Η Αίτηση είναι προσβάσιμη από ηλεκτρονική εφαρμογή προσαρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.idika.org.gr/teba/ και επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986.

Επιπλέον για όλους όσους δεν έχουν πρόσβαση ή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στον Δήμο Σαρωνικού, στο γραφείο του Δημάρχου στα Καλύβια, με τη βοήθεια του αρμόδιου Υπαλλήλου κ. Μιχάλη Λύτρα, καθημερινά 10:00 – 13:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχει υποβάλλει κάθε δικαιούχος Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Έτους 2015 (χρήση 2014).


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.