Ο Φιλίππου αιτία καρατόμησης τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Στην καρατόμηση «στελεχών» της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Σαρωνικού, προχωράει το αρμόδιο κομματικό συμβούλιο. Η πρώτη απόφαση αφορά τον Παυλόπουλο, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαρωνικού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Σε απολογία κλήθηκε και το μέλος του Δ.Σ. της οργάνωσης Πέγκας, με το ερώτημα της διαγραφής λόγω αντικομματικής συμπεριφοράς.

Δεν έχουμε λάβει γνώση του σκεπτικού της απόφασης, αλλά σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, αφορά την δημόσια τοποθέτησή του, υπέρ του ΣΥΡΙΖΕΟΥ υποψήφιου Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Σαρωνικό.

Η πολιτική του κόμματος δεν αφορά όλες τις περιπτώσεις αυτοδιοικητικών, που θα στηρίξουν διαφορετικούς συνδυασμούς, από αυτούς που το κόμμα έχει εκφράσει την υποστήριξή του, αλλά μόνο την συγκεκριμένη περίπτωση. Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί αντικομματική ενέργεια, από οποιονδήποτε εκτεθεί ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Φιλίππου ή τον στηρίξει δημοσίως, κυρίως λόγω της θέσης του ως Αντιπεριφερειάρχη της Δούρου και τις ευθύνες που καταλογίζουν στην Περιφέρεια, για την τραγωδία του Ματιού, που είχε ως συνέπεια τον τραγικό θάνατο 100 ανθρώπων και δεκάδων άλλων εγκαυματιών.

Τα κομματικά όργανα εξετάζουν και τις περιπτώσεις άλλων τοπικών στελεχών, με διαφορετική θέση στην κομματική ιεραρχία και αναμένονται σχετικές αποφάσεις.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.