ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Νοσοκομειακά απόβλητα ανακάλυψαν πεταμένα οικιστές της Τραμπουργιάς της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων, τα οποία ενδεχομένως να είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την δημόσια υγεία. 

Οι κάτοικοι που τα ανακάλυψαν ειδοποίησαν τον Δήμο για να μεριμνήσει για την περισυλλογή τους αλλά και να κινήσει την διαδικασία ανεύρεσης των υπευθύνων. 

Μόλις λίγες ημέρες από την ημερίδα ευαισθητοποίησης για την καθαριότητα και την διαχείριση των απορριμμάτων που οργάνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρωνικού, φαίνεται ότι οι επαγγελματίες της ρύπανσης, δεν πτοούνται, ούτε ανησυχούν για τις ποινικές επιπτώσεις των πράξεών τους. 

Ανάλογες είναι και οι εικόνες που αντικρίζουν οι περιπατητές στις εκτάσεις του Συνεταιρισμού υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος στο Καταφύγι της Παλαιάς Φώκαιας. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

“Δεν θα μείνει ατιμώρητη η εγκληματική ενέργεια απόρριψης νοσοκομειακών υλικών στην περιοχή της Τραμπουριάς της Δ.Κ. Καλυβίων”

 Σήμερα, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, πληροφορήθηκα ότι νοσοκομειακά υλικά αδειάστηκαν σε ιδιωτική έκταση στην περιοχή της Τραμπουριάς της Δ.Κ. Καλυβίων.

Αμέσως έγινε καταγγελία στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου ασκήθηκαν οι κατά νόμο ενέργειες. Δεν γνωρίζω αν η πράξη αυτή έγινε εν αγνοία ή όχι της Διοίκησης του νοσοκομείου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν μπορεί κανένας να χρησιμοποιεί το ομορφότερο μέρος της Αττικής για να αδειάζει τα απόβλητά του και κυρίως να παίζει με την υγεία των δημοτών μας με απώτερο σκοπό το κέρδος.

Ευθύνες θα αναζητηθούν παντού. Απο τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Υγείας, μέχρι και τους οδηγούς των φορτηγών που έπραξαν το αδιανόητο.

Καλώ όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι σχετικό με την υπόθεση, να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού

Γεώργιος Β. Σωφρόνης

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ”

  1. Ο/Η Ανδρέας Τζωρτζάτος λέει:

    Καλό θα ήταν να κάνατε μια βόλτα στο τεράστιο οικόπεδο που εκτείνεται από την απέναντι πλευρά των οδών Φιλλωτίου – Μεταμορφώσεως = οδού χωρίς όνομα να δείτε την χωματερή ( απόθεση κάθε μορφής μπάζων, σκουπιδιών, διάφοροι κορμοί δένδρων, κλαδιών κλπ ) τα οποία συσσωρεύτηκαν και συνεχίζεται απόθεσή τους με ευθύνη του ΔΗΜΟΥ. Μετά τις επανειλλημένες οχλήσεις και την αδιαφορία του των αρμόδιων τοπικών αρχόντων τι προτείνετε; να απευθυνθούμε στην αστυνομία;

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.