Μια επιστολή στον Γιώργο Αυτιά τον Χαμαιλέοντα της Δημοσιογραφίας

Είχα την τιμητική μου χθες. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αυτιά. Ναι βρε αυτόν τον τύπο από τον ΣΚΑΙ της εκπομπής “ένα φτύσιμο στη μούρη σας, με τον Γιώργο Αυτιά”. Ο σαλιάρης της δημοσιογραφίας ενοχλήθηκε από ένα μήνυμα που του έστειλα για τον ΑΧΡΕΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, και έσπευσε να μου τηλεφωνήσει θεωρώντας ότι τον αφορούσε. Μάλλον δεν είχε άδικο. 
Ξεκίνησε με το “Άγγελέ μου”, “φίλε μου” και άλλα τέτοια γλοιώδη, αλλά του έκοψα τον βήχα και του είπα ότι θα του στείλω την γνώμη μου γι΄ αυτόν και την δημοσιογραφία που ασκεί σε mail και του έκλεισα το τηλέφωνο.

Παραθέτω την απάντησή μου. Του το υποσχέθηκα εξάλλου ότι θα την κοινοποιήσω σε όλα τα Κοινωνικά Δίκτυα που έχω πρόσβαση.

Καλημέρα Κύριε,

Κατ΄ αρχήν να διευκρινίσω ότι το χθεσινό μήνυμα «ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ» δεν αφορούσε εσένα, αλλά τον προσκεκλημένο σου, τον ΑΧΡΕΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ. Ίσως λόγω του εκνευρισμού μου δεν το διευκρίνισα και να παρερμηνεύτηκε. 
Αλλά μια και μου έδωσες την ευκαιρία να επικοινωνήσεις μαζί μου και τηλεφωνικώς, θα σου πω και την γνώμη μου για την ποιότητά σου και ως δημοσιογράφου.
Ο Ανδρέας Πετρουλάκης είχε χαρακτηρίσει τον Κουρή ως «κατσαρίδα της δημοσιογραφίας». Αυτός ο τίτλος ταιριάζει σε πολλούς συναδέλφους, αλλά σε σένα θα απένειμα τον τίτλο του «Χαμαιλέοντα της Δημοσιογραφίας» και πίστεψέ με είμαι πολύ επιεικής.
Εσύ και άλλοι του ιδίου προφίλ (Χατζηνικολάου, Λιάτσος, Λυριτζής, Παπαδάκης.) που ανατριχιάζω στην αναφορά του ονόματός τους, φορτώσατε την ΣΥΡΙΖΕΪΚΗ συμμορία στο σβέρκο του λαού μας. Μ΄ εκείνες τις αλήστου μνήμης εκπομπές σου προς τους «συνταξιούληδες», δημιούργησες το υπόβαθρο και το κλίμα να νικήσει ο λαϊκισμός και η μαύρη προπαγάνδα, γιατί αυτή σ΄ έθρεφε Αυτιά, όλα αυτά τα χρόνια. 
Εσύ ανέδειξες τους Μητρόπουλους και τους Ρωμανιάδες και έκτισαν καριέρες και περιουσίες. ΕΣΥ και δεν έχεις ζητήσει συγνώμη. 
Εγώ γνωρίζω τι εστί Ρωμανιάς γιατί τον έζησα 30 χρόνια στη ΓΣΕΕ. Αυτός μαζί με τον Ρομπόλη οδήγησαν τον Πολυζωγόπουλο, ως επιστημονικοί συνεργάτες της ΓΣΕΕ, στην καταστροφική επιλογή της απόρριψης των μεταρρυθμίσεων Γιαννίτση. Ήταν τότε που υποστήριζαν ότι η Ελλάδα θα έχει τα επόμενα 25 χρόνια (2000 – 2025) ανάπτυξη 5% άρα και μείωση της ανεργίας. Ανάπτυξη που δεν είχε Ελλάδα ούτε το 1996 – 2004 με πλήρη ανάπτυξη των Ολυμπιακών έργων, τότε που στον δικό μου τον κλάδο (Τεχνικά Κατασκευαστικά έργα) απασχολούντο 350.000 εργαζόμενοι. Κι΄ εσύ και οι όμοιοί σου τα μασούσατε όλα αυτά, που χρόνια ολόκληρα παρουσίαζαν αυτοί οι τύποι στις εκπομπές σου, χωρίς αντίλογο και τα φτύνατε στη μούρη των ακροατών σας, από τα τηλεπαράθυρα. 
Είσαι απολύτως υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια της χώρας μας Αυτιά και τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνεις σήμερα on camera και η δήθεν αντικειμενικότητά σου στην ενημέρωση, σε κάνουν να φαίνεσαι αστείος τουλάχιστον, αν όχι κάτι χειρότερο. Αλλά καταλαβαίνω είναι πολλά και σίγουρα τα λεφτά που αποφέρει ο λαϊκισμός. 
Άντε γεια λοιπόν και μην περιμένεις συγχώρεση. Θα έρθει και για σένα η ώρα της κρίσης και θα μπεις στο περιθώριο που ελέω Αλαφούζου έχεις μέχρι στιγμής αποφύγει. Ελπίζω να το δει αυτό ο Γιάννης και να σου δείξει την λεωφόρο της παραλιακής.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιογράφος
Πρώην στέλεχος της ΓΣΕΕ

Υ.Γ. 
– Το παρόν θα δημοσιευτεί σε όλα τα Κοινωνικά Δίκτυα που έχω πρόσβαση. 
– Υπάρχει και σελίδα στο facebook με τίτλο «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ». Καλό είναι να την παρακολουθείς και να πληροφορείσαι την γνώμη των πολιτών αυτής της χώρας, για εσένα. Είναι η πλέον αντικειμενική.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Μια επιστολή στον Γιώργο Αυτιά τον Χαμαιλέοντα της Δημοσιογραφίας”

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Τωρα αν φταίει ο Συριαζα-ΑΝΕΛ για την καταντια της Ελλαδος είναι πολύ μεγαλο ΖΗΤΗΜΑ. 40 χρόνια ρεμουλας, απληστίας, θαλασσοδανειων κλπ δεν αλλαζει σε 2 αλλά ουτε σε 102 χρόνια. Ημουν και εγώ σε κατασκευαστική χωρίς απολυση αναγκάστηκα να φύγω στο εξωτερικό οπως ολοι οι συναδελφοι μου και ο επιχειρηματιας ασχοληθηκε με το καναλι Ε.Αλλά για δες ολους αυτούς που είναι σε καναλια εφοπλιστες, κατασκευαστικές, επιχειρηματιες της παραγκας με cayenne κ lexus αλλα χωρίς ηθική και μελλον? Εχουν μαζευτεί σε 4-5 τραπεζια και περιμενουν να φάνε ολα τα υπολοιπα χρηματα του κρατικου προυπολογισμου αλλιως θα ειχαν φυγει προ πολλου. Οτι οτι ειμαι συζιζαιος η Ανελ αλλά δυστυχώς δεν βλεπω ελπίδα. Τωρα ο Κουρουπλης μας φταιει η τα κομματοσκυλα που τοσα χρόνια είναι στα ποστα, στις υπηρεσιες κοκ και δεν οργανονται μεταξύ τους? Παρε ενα παραδειγμα απο το ποστο που περασε ο Καμμενος στο Υπουργειο ναυτιλιας στο λιμανι και μια υπηρεσια το ΕΚΣΕΔ και δες σε τι κατασταση είναι με επικοινωνιες η το αντιστοιχο σε πυροσβεστική για να δεις τι σημαινει το αναποδο του συντονισμου. ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ!!!! και δεν χρειαζονται παντα χρηματα. Αλλα είναι και το αλλο Ποιος θα παρω εγω το τηλεφωνο το αλλον που μου το παιζει και Πασοκος εγώ ο ΝΔ και ο αλλος ο κουμουνιστής. Στα τσακιδια τα λαμογια που πηραν τις θεσεις χωρίς να εχουν ιδρωσει και το κυριωτερο να πονανε τις καρεκλες. Το μονο που τους νοιαζει ο μισθος καμμια λαμογια και κανενα ΔΩΡΑΚΙ

  2. Ο/Η Παρις Σακελλαριου λέει:

    Πολυ καλα του τα ειπες. Αυτος και οι ομοιοιι του δινοντας βημα στους ΣΥΡΙΖΑιους εξασφαλιζαν την προσεχη θεματολογια τους αδιαφορωντας για τα παθη του λαου.
    Σημερα καταντησαμε με αδειες τσεπες,κλειστες επιχειρησεις και μαυρες θαλασσες

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.