Ενέδρα ληστών στην Ανάβυσσο. Με κάδο στη μέση του δρόμου μπλόκαραν οδηγό και την λήστεψαν

Με ένα κάδο απέκλεισαν τον δρόμο και όταν 40χρονη γυναίκα βγήκε από τα αυτοκίνητο για να μετατοπίσει τον κάδο, της επιτέθηκαν και την λήστεψαν αφού την κακοποίησαν άγρια κτυπώντας την στο κεφάλι. Της άρπαξαν την τσάντα  με κάποια προσωπικά έγγραφα, το κινητό της και 500 ευρώ. Η 40χρονη καταφέρνοντας να συνέλθει από το σοκ της απρόσμενης επίθεσης οδήγησε μέχρι το σπίτι της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών οι οποίοι κινούνται κυρίως σε ερημικές περιοχές, να μην βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους, όταν συναντούν ασυνήθιστα εμπόδια, προσπαθώντας να τα μετακινήσουν. Ιδιαίτερα προσοχή όταν είναι μόνοι τους στο αυτοκίνητο. Καλό θα είναι να παραμείνουν μέσα στο αυτοκίνητο, αν δεν μπορούν να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, μέχρι να έρθει και κάποιο άλλο αυτοκίνητο, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν από κοινού μια παρόμοια επίθεση.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται απ΄ όλους τους οδηγούς. Πρέπει ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ των οχημάτων, αμέσως με την είσοδό τους σε αυτό. Αν χρειαστεί να σταθμεύσουν το αυτοκίνητο για οποιοδήποτε λόγο, είναι πιθανόν να μπουν μέσα σ΄ αυτό ένοπλοι ληστές για να τους ληστέψουν ή ακόμα να υπάρξουν και θανατηφόροι τραυματισμοί.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να καλείται η ομάδα ΔΙΑΣ με ένα τηλέφωνο στην αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια στην περιοχή της Κερατέας, υπήρξαν δεκάδες κρούσματα ληστειών με πανομοιότυπο τρόπο. Ο ληστής έβαζε κλαδιά από δέντρα στη μέση του δρόμου και λήστευε όσους προσπαθούσαν να τα απομακρύνουν. Οι ληστείες σταμάτησαν όταν οδηγός υποψιάστηκε την παγίδα και κτύπησε με το αυτοκίνητό του τον ληστή ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.

 Πηγή: Νοτιοανατολικά 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.