Διαγραφή του Δημητρίου από την παράταξη του Δημάρχου

Τον Δημοτικό Σύμβουλο Σπύρο Δημητρίου, διέγραψε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σωφρόνης από την παράταξη “Σαρωνικός Αύριο”, μετά από απόφαση που έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση.

Ήταν αναμενόμενη η διαγραφή του Δημητρίου, ο οποίος μετά την αντικατάστασή του από την θέση του Αντιδημάρχου και την απώλεια του καλού μεροκάματου που αυτή συνεπάγετο, είχε αρχίσει να οργανώνει μαζί με τον έτερο μεροκαματιάρη Δημοτικό Σύμβουλο, συναντήσεις που έχουν στόχο την στήριξη ως υποψηφίου Δημάρχου του Πέτρου Φιλίππου. 

Η ανακοίνωση του Δημάρχου, δεν αναφέρεται στους λόγους της εκπαραθύρωσης του Δημητρίου από την παράταξη, αλλά είναι φανερό ότι ήταν και αυτή η αιτία. 

Η Ανακοίνωση της παράταξης του Δημάρχου

Στα Καλύβια, στην Συνεδρίαση της πλειοψηφούσας Δημοτικής παράταξης του Δήμου Σαρωνικού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ» , τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής και Δημάρχου Γεωργίου Σωφρόνη, μετά από διαλογική συζήτηση των μελών-εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων (12 παρόντες, 1 απών)

ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

τη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Σπυρίδωνα Δημητρίου από μέλος της Δημοτικής παράταξης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ», για λόγους αντιπαραταξιακής πρακτικής και συμπεριφορών, βάση της παρ.5 του άρθρου 66 του Ν.3852/2010 καθώς και της παρ.5 του άρθρου 94 του Ν. 3463/2006.

Η βασική αρχή της Δημοτικής μας παράταξης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ» ήταν και είναι το «εμείς» έναντι του «εγώ», το κοινό συμφέρον έναντι του ατομικού και αυτό θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε. Συνεχίζουμε αρραγείς την υλοποίηση του προγράμματός μας, δέσμευση για την όποια λάβαμε την εντολή εμπιστοσύνης από τους συνδημότες μας. Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ο Σαρωνικός, είναι με κοινό συλλογικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας στην πόλη μας.

Προχωράμε μπροστά, μέρα με τη μέρα, με σκληρή δουλειά να δώσουμε στους συνδημότες μας αυτά που περιμένουν από εμάς.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ»

                                                 & Δήμαρχος Σαρωνικού

                                                Γεώργιος Β. Σωφρόνης

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

6 Responses to “Διαγραφή του Δημητρίου από την παράταξη του Δημάρχου”

  1. Ο/Η Φώντας Φαντίδης λέει:

    Μια μπαγαζιερα ρε παιδιά . Μια μπαγαζιέρα και όλα καλά θα είναι .
    Ως εκ τούτου φυλάξτε καλα όσοι έχετε γιατί δεν υπ’αρχει έλεος απο τον κύριο.

  2. Ο/Η δημότης σαρωνικού λέει:

    κε καλυβιώτη
    με τύπους σαν τον Δημητρίου ….χάνεις ψήφους , δεν κερδίζεις …φέρνουν οι τύποι κάποιο κόσμο, αλλά βάζουν απέναντι όλους τους άλλους …όποιος τον πάρει την επόμενη φορά χαμένος θα βγεί…νάσαι βέβαιος…ζημιά παντού έκανε ο τύπος
    περαστικά σου λοιπόν

  3. Ο/Η Τασος Μποσκιζας λέει:

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!

  4. Ο/Η Filipistan λέει:

    Ας πρόσεχες δήμαρχε. Μάζεψες στον συνδυασμό σου όλα τα ρεμάλια του Φιλίππου. Ειδικά τον μπαγκαζιέρα δεν τον ήξερες; ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μόνο μεροκαματιάρης, λαμόγιο καραμπινάτο, αρπακτικό, ολόιδια ράτσα με τον άλλον που σου έφυγε πρόσφατα. Και έχεις κι΄ άλλους σαν κι΄ αυτούς.

    • Ο/Η Αττικός Παρατηρητής λέει:

      Σας παρακαλώ κύριε, τι τρόπος είναι αυτός; Πως εκφράζεστε έτσι για τον κ. Φιλίππου. Σας παρακαλώ να μην το επαναλάβετε.

    • Ο/Η καλυβιωτης λέει:

      Οταν εφερε ψηφους για να εκλεγει δημαρχος ο σωφρονης ηταν καλα;;
      Το καραβι του σοφρονη μπαζει απο παντου, περιμενουμε την ωραια εκεινη μερα που θα βουλιαξει εντελως….

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.