Βούλιαξε η Λεωφόρος Καραμανλή. Επικίνδυνη η διέλευσή της

Μόλις τρεις μήνες από την ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού αγωγού και την ασφαλτόστρωση της, η Λεωφόρος Καραμανλή βούλιαξε. Η Λεωφόρος έχει υποστεί  καθίζηση, στο τμήμα μεταξύ της οδού Κυριακοπούλου και της περιφερειακής οδού των Αλυκών και σε μήκος 100 περίπου μέτρων. Σε δύο σημεία, συνεργείο γέμισε τις λακκούβες που δημιουργήθηκαν με αμμοχάλικο, αλλά στα υπόλοιπα τμήματα η καθίζηση δεν είναι εύκολα ορατή.

Πρέπει άμεσα και με ευθύνη του Δήμου, να αποκλειστεί το συντομότερο δυνατό η μία λωρίδα κυκλοφορίας (άνοδος) , λόγω του κινδύνου που μπορεί να διατρέξουν αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Υπάρχει μεγάλη η πιθανότητα διεύρυνσης της καθίζησης, κυρίως στα σημεία που δεν είναι ευκόλως ορατά στους οδηγούς.

Εφιστούμε την προσοχή των διερχόμενων οχημάτων και ειδικά των βαρέων, τα οποία είναι δυνατόν να επιταχύνουν την καθίζηση της οδού.
.DSC_0351DSC_0354DSC_0355

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.