Βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής τουριστικής προβολής του, παρουσιάζει τέσσερις νέες παραγωγές οπτικοακουστικού υλικού, για την προώθηση του τουριστικού του προϊόντος.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζει τέσσερα νέα προωθητικά videos, τα οποία στοχεύουν στο να αναδείξουν με δημιουργικό και άμεσο τρόπο τα συστατικά στοιχεία της τουριστικής και πολιτισμικής ταυτότητας του Δήμου Σαρωνικού. Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο, τα νέα video παρουσιάζουν τη φυσική ομορφιά, τις παραδόσεις, τις γεύσεις, τα ήθη και τα έθιμα ενός ξεχωριστού, αγαπημένου τόπου της Αττικής γης, που αποτελεί επιλογή απόδρασης από την καθημερινότητα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το υλικό αναπτύσσεται σε τέσσερις θεματικές κατηγορίες: Παράδοση – Πολιτισμός, Φύση – Δράση, Γαστρονομία – Προϊόντα και Μαγευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα του Δήμου Σαρωνικού.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ταινίες έχουν οι κάτοικοι του Δήμου, οι οποίοι αποκαλύπτουν στους επισκέπτες την ιδιαίτερη ομορφιά του τόπου τους, μέσα από τα αγαπημένα τους μέρη και συνήθειες, αλλά και τις ξεχωριστές στιγμές της καθημερινότητάς τους. Κάτοικοι, επισκέπτες, εργαζόμενοι στο Δήμο, μέλη πολιτιστικών φορέων και επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας, συνεργάστηκαν αρμονικά στη δημιουργία των video, προκειμένου να μεταφέρουν στο κοινό τα στιγμιότυπα μιας αληθινής ζωής και όχι μιας μυθοπλασίας. Έτσι, κανένας ηθοποιός δεν βίωσε όσα με τόση αυθεντικότητα βίωσαν οι ίδιοι οι «πρωταγωνιστές» του Δήμου Σαρωνικού. Κι αυτό αποτελεί μία στιγμή υπερηφάνειας για έναν τόπο.

Τα σενάρια και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Απόστολος Χατζηδήμου, ενώ η οργάνωση της παραγωγής έγινε από το Γραφείο Τουρισμού και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Σαρωνικού, σε συνεργασία με την κ. Νίκη Μαλανδράκη και με την τεχνική υποστήριξη της «ΤΚ Film Makers».  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.