Βάζουν φράγματα μπροστά από το Grand Resort στο Λαγονήσι

Σπεύδει και ο Δήμος Σαρωνικού με τα απορροφητικά φράγματα που πρόσφατα προμηθεύτηκε

Κομμάτια πίσσας, εμφανίστηκαν στο Λαγονήσι και αυτή τη στιγμή η ξενοδοχειακή επιχείρηση Grand Resort τοποθετεί φράγματα, ώστε να αποτρέψει την ρύπανση των ακτών της μονάδας. 

Προφανώς κινδυνεύει άμεσα και η παρακείμενη παραλία του Πεύκου και του αναψυκτηρίου του Δήμου που βρίσκεται βόρεια του Grand Resort. 

Ήδη μας πληροφορούν ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας ενημέρωσε ότι σπεύδουν να απλώσουν τα απορροφητικά φράγματα που μόλις προχθές προμηθεύτηκε ο Δήμος Σαρωνικού. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

3 Responses to “Βάζουν φράγματα μπροστά από το Grand Resort στο Λαγονήσι”

  1. Ο/Η Ουστ κομματοσκυλο λέει:

    Το παπατζηλίκι και το καραγκιοζιλίκι του δημάρχου-κομματόσκυλου της ΝΔ είναι ασύλληπτη.
    Για να δείξει ο άχρηστος ότι κάτι κάνει και ταυτόχρονα για να πλήξει την κυβέρνηση,όπως πιστεύει, ουσιαστικά δυσφημεί τις παραλίες του δήμου,προκαλώντας ταυτόχρονα πλήγμα στην τοπική οικονομία.
    Ο βλαχοδήμαρχος νομίζει ότι ο Δήμος Σαρωνικού είμαι παραμάγαζο της ακροδεξιάς του γραφικού του Γεωργιάδη και του καθυστερημένου του Μητσοτάκη.
    Πούλα κάβα στους καντινάρχες σου ρε κακομοίρη και άφησε την κομματική σπέκουλα στην μπάντα.

  2. Ο/Η FILIPISTAN λέει:

    Τι φανταζόσουν ότι αυτό του γουρούνι θα είχε διαφορετική μούρη από το άλλο

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.