Αδέσποτα ζώα; Καλείς το Δήμο σου

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάποιες καταστάσεις γιατί δεν φτάνει που οι εθελοντές των σωματείων τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, δεν φτάνει που πληρώνουν από την τσέπη τους αλλά τα ακούνε και από πάνω.

Ενημερωθείτε όλοι για τα εξής:
1. Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, όλοι οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν πρόγραμμα σίτισης, εμβολιασμού, σήμανσης, στείρωσης και περίθαλψης για τα αδέσποτα. ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ από τον νόμο! Και για σκύλους και για γάτες χωρίς μα μου σου του!
2. Τα φιλοζωικά σωματεία δεν παίρνουν κρατικές επιδοτήσεις. Κρατικές επιδοτήσεις δικαιούνται και παίρνουν οι δήμοι για να έχουν πρόγραμμα φροντίδας και προστασίας για τα αδέσποτα.
3. Ο μόνιμος εγκλεισμός, οι κακές συνθήκες διαβίωσης αλλά και η θανάτωση αδέσποτων είναι ποινικά αδικήματα!
Σταματήστε λοιπόν να τα βάζετε με τους εθελοντές και αρχίστε να πιέζετε τον δήμο σας για να εφαρμόσει επιτέλους την νομοθεσία. Είστε Έλληνες πολίτες, δημότες, φορολογήστε και πληρώνετε δημοτικά τέλη. Έχετε λοιπόν δικαιώματα όπως και τα αδέσποτα έχουν δικαιώματα γιατί δεν ήταν επιλογή τους να ζουν ή να γεννηθούν στον δρόμο.

Όταν λοιπόν ο δήμος σας δεν εφαρμόζει την νομοθεσία, δεν εφαρμόζει πρόγραμμα φροντίδας και προστασίας για τα αδέσποτα, αρνείται να αναλάβει τραυματισμένο ζώο, στοιβάζει τα ζώα σε κυνοκομεία κολαστήρια, θανατώνει αδέσποτα ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! ΜΙΛΗΣΤΕ! Όλοι έχουμε κινητά. Τραβάμε βίντεο, φωτογραφίες και ενημερώνουμε τον εισαγγελέα της περιοχής και τα αρμόδια υπουργεία. Δηλαδή το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Δεν χρειάζεται μήνυση, μια επιστολή, ένα email, ένα fax αρκεί. Πιέστε τον δήμο σας να εφαρμόσει την νομοθεσία. Τους ψηφίσατε και τους πληρώνετε για να τηρούν τον νόμο και να σας εκπροσωπούν.
Στο παρακάτω Link υπάρχουν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας των υπουργών και των υφυπουργών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ένα Mail δεν κοστίζει τίποτα! Ενημερώστε λοιπόν τον Εισαγγελέα και τα Υπουργεία όταν ο Δήμος σας αρνείται να εφαρμόσει την νομοθεσία
Και για να προλάβουμε κάποιους και κάποιες που το στόμα τους στάζει φαρμάκι, το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ που δημιουργήθηκε για την ενημέρωση όλων, είναι κοινωνικά μηνύματα, δημιουργήθηκαν από εθελοντές και φίλους του σωματείου μας, δεν επιβάρυναν με κανέναν τρόπο οικονομικά το σωματείο μας και οποιαδήποτε μετάδοση τους από τα ΜΜΕ γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το σωματείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ηλία Ηλιάδη http://www.elichord.gr για την δημιουργία του βίντεο.


Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης Αλιβερίου Κύμα 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.