“Λαύριο και Λιμάνι” Έκθεση που μυρίζει θάλασσα

“Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές”, έλεγε ο διάσημος πελεκάνος (θυμάστε ποιο ήταν το όνομά του;) και συμφωνούμε απόλυτα. Αν και με την έκθεση “Λαύριο και Λιμάνι” αναθεωρήσαμε λίγο.
Θα καταλάβετε γιατί όταν γνωρίσετε τον “Άγγελο”, δηλαδή έναν κόκκορα φτιαγμένο από κορμό δεντρού, που για φτερά έχει σαγιονάρες που έχει βρει ο καλλιτέχνης στην παραλία! Αυτό βέβαια είναι μόνο ένα από τα έργα της ομαδικής έκθεσης της ένωσης εικαστικών Λαυρεωτικής “ΙΡΙΣ”: συμμετέχουν 17 καλλιτέχνες και θα δείτε από κλασικούς πίνακες ζωγραφικής μέχρι μοντέρνα installation, όλα με κοινό θέμα τη θάλασσα και το λιμάνι του Λαυρίου. Θα σας το θυμίζει και η πανέμορφη θέα από τις μεγάλες τζαμαρίες.
Υ.Γ. Άλλο ένα έργο του ίδιου καλλιτέχνη, έχει φτιαχτεί με τούβλα από τη Μακρόνησο. Επισκεφτείτε την έκθεση μέχρι τις 18/05/2015.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.