Χειροπέδες για κλοπές από καταστήματα στο Λαύριο

Χειροπέδες για κλοπές από καταστήματα στο Λαύριο

Ένας 30χρονος, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει κλοπή από καταστήματα της περιοχής, συνελήφθη στο Λαύριο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκατηγορούμενοί του για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, είναι και δύο ακόμη άτομα, ηλικίας 27 και 51 ετών, οι οποίοι αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, από τον περασμένο Μάρτιο, προέβαινε συστηματικά στη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα του Λαυρίου που δεν διέθεταν συναγερμό και κάμερες ασφαλείας. Ειδικότερα, βραδινές ώρες, είτε με σπάζοντας την πόρτα είτε με τη χρήση κατσαβιδιού, παραβίαζε εισόδους και παράθυρα και αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ύστερα από κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, μία σιδερογροθιά και πλήθος κλεμμένων ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.