Λειτουργούν από σήμερα οι φανοστάτες κυκλοφοριακής ρύθμισης στις βασικές διασταυρώσεις της Θορικού

Με την παρέμβαση του Δήμου Σαρωνικού, που ανέλαβε να καλύψει τις δαπάνες παροχής ρεύματος στους φανοστάτες της οδού Θορικού, μέχρι να εκλείψουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της Περιφέρειας Αττικής και της ΔΕΗ, λειτουργούν από σήμερα όλοι οι φανοστάτες στις βασικές διασταυρώσεις της οδού Θορικού (Προφάρτας, Γαλάζιας Ακτής, Καλυβίων). 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Λειτουργούν από σήμερα οι φανοστάτες κυκλοφοριακής ρύθμισης στις βασικές διασταυρώσεις της Θορικού”

  1. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ λέει:

    Είναι θετική η παρέμβαση του Δήμου στην λειτουργία των φαναριών,ομως ακόμη δεν εχω καταλάβει γιατί δεν εχουν τοποθετηθεί οι πινακίδες στην εισοδο απο Μαρκόπουλο πρός Λαγονήσι,Σαρωνίδα,Ανάβυσσο λές και το κρύβουν στους οδηγούς πού θα χρησιμοποιήσουν γιά πρώτη φορά τον νέο δρόμο.Μήπως το κάνουν επίτηδες για να αναγκάζουν τους ταλαίπωρους οδηγούς να περνάνε μέσα από τα Καλύβια για τούς γνωστούς λόγους????Εν πάση περιπτώση!!!!!!Ευχομαι σε ολους καλα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο οσο μπορεί να ειναι το 2017,και στόν αγαπητό κύριο Φραγκόπουλο ιδιεταίρως καλά ρεπορτάζ οπως πάντα.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.