Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τα τετράδιά τους» από τον Σύλλογο Πολυτέκνων

Αγαπητοί γονείς ,
Ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής «Αγίοι Τερέντιος και Νεονίλλη» , προσκαλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει  με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τα τετράδιά τους». 

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ενδυνάμωση της αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των μελών του Συλλόγου και η προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας. 
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές όλων των βαθμίδων. Τα έργα θα αποσταλούν είτε ταχυδρομικώς, συστημένα, στη διεύθυνση: Λεωφ. Σουνίου 51, Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής , Τ.Κ. 19003, με την ένδειξη: Προς Σύλλογο Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: Zxyrafi@yahoo.gr από την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2015. 
Όροι συμμετοχής: 
1. Τα έργα θα είναι ατομικά. Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο έργο. Τα έργα των μαθητών δεν θα επιστραφούν και οι διοργανωτές του Διαγωνισμού διατηρούν το δικαίωμα ενδεχόμενης χρησιμοποίησής τους. 
2. Το έργο πρέπει να έχει διαστάσεις 35×50 εκ. Η επιλογή των υλικών είναι ελεύθερη καθώς και η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί (σχέδιο, ζωγραφική, κολάζ, μεικτές τεχνικές κτλ.). 
3. Στο πίσω μέρος του έργου θα αναγράφονται ευδιάκριτα με κεφαλαία γράμματα τα στοιχεία του συμμετέχοντος μαθητή: επώνυμο, όνομα, διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός, πόλη, Τ.Κ.), τηλέφωνο, email, ηλικία, τάξη, σχολείο. 
4. Τα έργα που θα διακριθούν θα είναι συνολικά έξι, τα οποία θα εκτυπωθούν σε εξώφυλλα σχολικών τετραδίων για τη σχολική χρονιά 2015-2016.
5. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης. 
6. Επαίνους για τη συμμετοχή τους θα λάβουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που τα έργα τους θα επιλεγούν για να εκτεθούν, μαζί με πρόσκληση για να παραστούν στα εγκαίνια της έκθεσης. 
7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι προαιρετική και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών της Ανατολικής Αττικής. Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό στο τηλέφωνο: 6970078770 κ. Ζωή Ξυράφη.

Με σεβασμό,
Το ΔΣ του Συλλόγου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.