«ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ» και στον Σαρωνικό

 

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς, να βοηθάς» που έχει αναπτύξει από το 2013, θα στηρίξει για μια ακόμα φορά το κάλεσμα της «Κοινωνικής Στήριξης»
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς, να βοηθάς» που έχει αναπτύξει από το 2013, θα στηρίξει για μια ακόμα φορά το κάλεσμα της «Κοινωνικής Στήριξης», δίνοντας το παρών και προσφέροντας αγαθά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή (30 Νοεμβρίου), στη Σαρωνίδα.
Από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 2:30μ.μ. όσοι δώσουν το παρών θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, από το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για να ζεσταθούν παιδιά που ζουν σε ιδρύματα.
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα είναι και εκεί με αθλητές από τα τμήματα του και από τις Ακαδημίες για να ενισχύσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.