Το καθεστώς Φιλίππου – Τσαλικίδη θριαμβολογούσε για την Ψυτάλλεια και στήριζε τον συνδυασμό της Δούρου, η οποία έλεγε ΟΧΙ στην Ψυτάλλεια!!!

Μετά το θράσος του Φιλίππου και του Τσαλικίδη να συνεχίζουν  να επιμένουν με δηλώσεις και ανακοινώσεις τους, ότι το “έργο” μεταφορά των λυμάτων του Σαρωνικού στην Ψυτάλλεια υφίσταται και ότι πρέπει να “αγωνιστεί” ο Δήμαρχος Σαρωνικού για να ολοκληρωθεί, δημοσιεύουμε το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού της Δούρου “Δύναμη Ζωής”. Σ΄ αυτό ρητά αναφέρει ότι: “Αρνούμαστε την ένταξη επιπλέον περιοχών της Αττικής για επεξεργασία των λυμάτων τους στην Ψυτάλλεια”.  Η Δούρου διαβλέποντας την ενισχυμένη επιρροή της στις περιοχές του Πειραιά, οι οποίοι της έδωσαν και την νίκη τελικά, αποδέχτηκε την θέση τους, να μην περάσουν τα λύματα του Σαρωνικού από τις περιοχές τους για να καταλήξουν στην Ψυτάλλεια, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της, τις απόψεις  των ομόσταυλων στο κόμμα της Φιλίππου – Τσαλικίδη και Ράπτη.

Αυτός ήταν  και ο λόγος που το πρόγραμμα της Δούρου δεν εμφανίστηκε πουθενά στον Σαρωνικό, γιατί θα ετίθετο το αμείλικτο ερώτημα στον Φιλίππου, πως μετέχει σε έναν συνδυασμό που αντιστρατεύεται την δική του πολιτική; Βέβαια επειδή η κοροϊδία και η πολιτική απάτη  είναι συμβατή με το ήθος του ανθρώπου, όπως εξάλλου και με το ήθος του αναπληρωτή Δημάρχου του, δεν φαίνεται ότι αυτή η θέση της Δούρου τους πτόησε, μια και οποιαδήποτε συζήτηση επ΄ αυτού προεκλογικά θα έκανε ζημιά στους στόχους τους, που ήταν η κατάληψη της τοπικής και περιφερειακής εξουσίας. Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι το έργο υφίσταται και μάλιστα μεταθέτουν την ευθύνη στο Υπουργείο Υποδομών, ενώ επί διοικήσεως Σγουρού προσέτρεχαν στην Περιφέρεια για να υλοποιήσει τις επιδιώξεις τους, παρά την αντιεπιστημονική και αδύνατη τεχνικά λύση της Ψυτάλλεια. 

Ο Αττικός Παρατηρητής (έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση) στις 5 Μαΐου 2014 , λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές με το άρθρο (Αποχετευτικό ακαθάρτων Σαρωνικού. Τελείωσε η κακοστημένη φάρσα του Τσαλικίδη και του Φιλίππου), αποκάλυψε με συγκεκριμένα στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί, ότι το έργο δεν πρόκειται να γίνει, ότι ήταν μια πομφόλυγα των Βορίδη, Φιλίππου και Τσαλικίδη και ότι τα χρήματα που είχαν κατοχυρωθεί για το έργο είχαν χαθεί. Σε απάντηση του δημοσιεύματος ακούστηκαν ύβρεις, για κάποιους που δήθεν δεν ήθελαν να γίνει το έργο και το πολεμούσαν. Σήμερα δεν νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και ένας πολίτης αυτού του Δήμου, που αγνοεί την αλήθεια και το μέγεθος της απάτης.-

Το Προεκλογικό Πρόγραμμα της Ρένας Δούρου, το οποίο αναφέρεται στην αρνητική θέση του συνδυασμού στην ένταξη και άλλων περιοχών στο ΚΕΛ της Ψυτάλλεια

Ρένα Δούρου Πρόγραμμα ψυτάλλεια

Η αναφορά στην Ψυτάλλεια από το Προεκλογικό Πρόγραμμα του Τσαλικίδη, παρ΄ ότι γνώριζε ότι το “έργο” έχει απενταχθεί και ότι η θέση της Δούρου ως υποψήφια Περιφερειάρχη ήταν αρνητική.

Πρόγραμμα Τσαλικίδη για λύματα


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Το καθεστώς Φιλίππου – Τσαλικίδη θριαμβολογούσε για την Ψυτάλλεια και στήριζε τον συνδυασμό της Δούρου, η οποία έλεγε ΟΧΙ στην Ψυτάλλεια!!!”

  1. Ο/Η Α. ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ λέει:

    Κύριε Αττικέ

    Η κα Ράπτη τηρούσε και τηρεί, επιμελώς, σιγήν ιχθύος επί του θέματος. Μη λησμονείτε ότι η Βάρη όπου πολιτεύεται ο κος Καπετανέας, όστις διετέλεσε και Δήμαρχος 2006-2010, ούτε που θέλει να ακούσει για διέλευση λημμάτων από το Σαρωνικό προς την Ψυτάλλεια. Πληροφορίες λέγουν δε ότι υπάρχει και σχετικόν Ψήφισμα εναντίον τέτοιου ενδεχομένου προσυπογεγραμμένοn από τον τέως Δήμαρχον.
    Το ανέφικτον έργον υφίσταται μόνο εις το μυαλό του Εμμανουήλ του Ολίγιστου και του τοπικού πολιτικού ογκόλιθου Κωσταντέλλου, όστις εις άσχετον χρόνο και επί ασχέτου θέματος, απεύθυνε άσχετη ερώτηση προς τον Δήμαρχον υποδεικνύοντας εμμέσως τον …. Σ. Γκέραλη ως υπεύθυνον!! Δια του λόγου το αληθές παρακολουθήσατε το βίντεο του τελευταίας συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού.Είναι εις την αρχήν, την ώρα των ερωτήσεων και καλήν διασκέδαση.

    Μετά τιμής
    Αντώνιος Βετεράνος

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.