Πραγματοποιήθηκε το Bazaar της Κοινωνικής Στήριξης στην Σαρωνίδα

unnamed1 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή στη Σαρωνίδα, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη» , τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για να ζεσταθούν παιδιά που ζουν σε ιδρύματα. Τον χώρο  της καφετέριας Reverso επισκέφθηκαν πολλοί φίλοι της Κοινωνικής Στήριξαν και ενίσχυσαν με τις αγορές τους  τους σκοπούς του Σωματείου.unnamed2Κοινωνική Στήριξη Καβέτσου

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης  «Μη σταματάς, να βοηθάς» που έχει αναπτύξει από το 2013, στήριξε το κάλεσμα της «Κοινωνικής Στήριξης», και έδωσε το «παρών» προσφέροντας αγαθά  και χαρά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Στη Σαρωνίδα βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από τις Άλκηστη Αβραμίδου, Εύη Τετζαλίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βιργινία Νιαρχάκου και την μάνατζερ του τμήματος Αλεξάνδρα Καλογερά. Το τμήμα κολύμβησης εκπροσώπησε, ο πρωταθλητής του συλλόγου, Στέφανος Δημητριάδης.

Ενώ τον Ολυμπιακό, εκπροσώπησε επίσης, η Γενική Διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Ο Ολυμπιακός πιστός στην φιλανθρωπική δράση που πρεσβεύει και η πρωτοβουλία  «Μη σταματάς να βοηθάς» θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα να ενισχύει και να στηρίζει ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη τόνισε: “Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα σε κάθε κίνηση και προσπάθεια που γίνεται με γνώμονα τη στήριξη και την ενίσχυση ατόμων και ομάδων ευπαθών, που το έχουν ανάγκη. Από πέρσι ξεκίνησε η δράση, «Μη σταματάς να βοηθάς», στο πλαίσιο της οποίας έχουν στηριχθεί και βοηθηθεί, πολλές κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη.  Η δράση αυτή συνεχίζεται, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και είναι πρώτος, σε κάθε τομέα και σε κάθε δράση που πρεσβεύουν τις αρχές που έχουμε σαν σύλλογος και σαν στόχο έχουν την έμπρακτη βοήθεια στους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη”.

Η πρόεδρος της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη» κ. Αναστασία Τσιάκαλου, τόνισε: “Αρχικά να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό,  που είναι σήμερα μαζί μας, δείχνει πραγματικά σαν σύλλογος την ευαισθησία του, στους ανήμπορους συμπολίτες μας και στα παιδιά που ζουν σε ιδρύματα και ειδικά αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία που όλοι χρειάζονται τη στήριξή μας.  Το σημερινό Bazaar, στηρίζεται από μια μεγάλη ομάδα εθελοντών της περιοχής Σαρωνίδας και Αναβύσσου. Ο στόχος της σημερινής εκδήλωσης είναι να υποστηρίξουμε παιδιά που ζουν σε ιδρύματα και να τους προσφέρουμε τη ζεστασιά που τόσο πολύ την χρειάζονται. Επίσης θα υποστηρίξουμε ανήμπορους συνανθρώπους μας και παιδιά με αναπηρία γιατί έτσι ξεκίνησε το σωματείου. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τον Ολυμπιακό  και ευχόμαστε να είναι πάντα δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο”.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.