Ανακοίνωση Δημάρχου Σαρωνικού για την παράταση στην απαγόρευση του ψαρέματος στον Σαρωνικό για ακόμη δύο μήνες

Η παράταση στην απαγόρευση του ψαρέματος στον Σαρωνικό για ακόμη δύο μήνες, ως το τέλος του 2017, που ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αποδεικνύει ότι δικαιολογημένα τόσο ο Δήμος μας, όσο και οι άλλοι Δήμοι της ευρύτερης περιοχής , έλαβαν όλα τα αναγκαία μέτρα για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της ρύπανσης που προκλήθηκε απο το περιστατικό της Σαλαμίνας. Κάναμε καλά που δεν αρκεστήκαμε στις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας αλλά αναλάβαμε δικές πρωτοβουλίες.

Αποδεικνύει επίσης ότι ήταν πολύ σωστή η πρωτοβουλία μας να συνεργαστούμε ως Δήμος με τα “Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.” και το ΕΛΚΕΘΕ, για να έχουμε μια ορθή κι επιστημονικά ασφαλή εικόνα για την κατάσταση που βρίσκονται οι παραλίες μας μετά το ναυάγιο.

Και τέλος, αναδεικνύει την ανάγκη να επισπεύσει η Πολιτεία τις ενέργειες που απαιτούνται, για να αποζημιωθούν έγκαιρα οι επαγγελματίες που επλήγησαν οικονομικά από τις συνέπειες του ναυαγίου. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.