Παραιτήθηκε υπουργός στην Αίγυπτο για 25 νεκρούς. Στην Ελλάδα Δούρου – Φιλίππου με 100 νεκρούς θέλουν να μας διοικήσουν.

Διαβάσαμε πως ο υπουργός Συγκοινωνιών της Αιγύπτου παραιτήθηκε μετά την πολύνεκρη πυρκαγιά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου. Είκοσι πέντε οι νεκροί μέχρι στιγμής, άνω των πενήντα οι τραυματίες.

Αμέσως ήρθαν στο μυαλό μας οι δικοί μας περιφερειάρχης και ο αντιπεριφεριάρχης που κουβαλούν την πολιτική ευθύνη για 124 νεκρούς και οι οποίοι όχι μόνον δεν παραιτήθηκαν, αλλά ξεδιάντροπα διεκδικούν την επανεκλογή τους.

Είτε είναι «άσφαλτοι», όπως έλεγε η μεγάλη Άντζελα είτε είναι αμοραλιστές. Και επειδή η χώρα «πάει κατά διαόλου», συμβαίνει το δεύτερο.

Οι προηγούμενοι, «αυτοί που μας κατέστρεψαν», κάπου-κάπου παραιτούνταν για πολύ πιο ασήμαντες αιτίες από την ύπαρξη 124 νεκρών. Αυτοί δεν διέθεταν κανένα ηθικό πλεονέκτημα.

Τελικά η ζωή εκδικείται πολύ σκληρά. Μπορεί να αργεί, αλλά εκδικείται. Απέδειξε πόσο μεγάλη απάτη ήταν το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, ένα κουτόχορτο που το μάσησαν για δεκαετίες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Και έρχεται η παραίτηση ενός Αιγύπτιου υπουργού και μας υπενθυμίζει αυτήν την απάτη, για τους εναπομείναντες αφελείς και ρομαντικούς.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.