Ημερίδα: Διδαχθήκαμε από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την χώρα μας;

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κυρίες και Κύριοι

Η Ομοσπονδία μας διοργανώνει ημερίδα με θέμα την «Πολιτική Προστασία» και ειδικότερα την διερεύνηση του εάν

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/4/2023, (ώρα έναρξης 17:00 – λήξη 20:30), στο Πνευματικό Κέντρο του Μαύρου Λιθαριού, οδός Κωστή Παλαμά  – Μαύρο Λιθάρι – Ανάβυσσος (στο ισόγειο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής).

Ομιλητές: Την εισήγηση της Ομοσπονδίας μας θα παρουσιάσει ο κ. Απόστολος Μενεγάκης. Έχουν επίσης προσκληθεί ως εισηγητές, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Σαρωνικού, της Π.Υ. Λαυρίου και ο Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής κ. Καλαμάρας Κίμων, ο οποίος θα έχει ως θέμα του: «Μετατραυματικό άγχος».

Έχουν προσκληθεί Δημοτικοί παράγοντες, κοινωνικοί φορείς του Δήμου Σαρωνικού, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και Βουλευτές της Ανατολικής Αττικής.

Θα ήταν τιμή μας η παρουσία σας στην ημερίδα μας όπου θα δοθεί η δυνατότητα σύντομης παρέμβασης.

Η Πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΥ 

Τηλ.: 6972007077

Ο Γενικός Γραμματέας

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τηλ.: 6972850006

Ποιοι είμαστε

Η Ομοσπονδία μας,  η οποία έχει ως μέλη της Εξωραϊστικούς, Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς φορείς του Δήμου Σαρωνικού, είναι μια δεξαμενή σκέψης και ανταλλαγής απόψεων, για επίκαιρα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Στο παρελθόν έχουμε διοργανώσει ανάλογες ημερίδες με θεματολογία: Πολιτική Προστασία – Μέτρα αντιμετώπισης επικινδύνων φαινομένων, αστυνόμευση – μέτρα προστασίας της ζωής & της περιουσίας, διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ έχουμε προγραμματίσει για το άμεσο μέλλον ημερίδες με θεματολογία: «Δώδεκα χρόνια Καλλικράτης», «Σύγχρονος Δήμος, το ζητούμενο στην Ελλάδα του 2023». «Αποχετευτικό δίκτυο παραλιακού μετώπου», «Σχέδια πόλης, εργαλεία εκσυγχρονισμού των οικιστικών περιοχών», «Ζωοφιλία εξωτερικού χώρου».

Πρόσβαση στην αίθουσα της ημερίδας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

(Νόμιμη Οργάνωση)

Αριθ. Εγκρ. 856/8/2018

Έδρα Ανάβυσσος Αττικής

ΑΦΜ: 997052763

Παρακαλούμε να λάβετε μέτρα αυτοπροστασίας κατά της διασποράς του ιού COVID-19

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ημερίδα «Πολιτική Προστασίαδιδαχθήκαμε από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την χώρα μας, την Περιφέρειά μας και τον Δήμο μας;

Κυριακή 30 Απριλίου 2023 ώρα 17:00

16:45          Προσέλευση προσκεκλημένων – κοινού.

17:00          Έναρξη εργασιών από την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κα Δήμητρα Κατραμάδου.

17:10          Χαιρετισμός Δημάρχου Σαρωνικού κ. Χρήστου Γκίνη.

17:15          Εισηγητική τοποθέτηση Ομοσπονδίας, από τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Ομοσπονδίας κ. Απόστολο Μενεγάκη.

17:30          Εισήγηση – τοποθέτηση της κας Ευσταθίας Αθηναίου, Προϊστάμενης του Τμήματος Εθνικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γ.Γ.Π.Π.

17:45          Εισήγηση – τοποθέτηση του κ. Νικολάου Πασσά, Δ/ντη της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής.

18:00          Εισήγηση – τοποθέτηση του κ. Χαράλαμπου Γαλάνη, Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού.

18:15            Εισήγηση – τοποθέτηση του κ. Βασίλη  Πολύζου, Δ/τη της Π.Υ. Λαυρίου

18:25            Εισήγηση του κ. Καλαμάρα Κίμωνα, Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπευτή με θέμα:  «Μετατραυματικό άγχος».

18:45            Πεντάλεπτες τοποθετήσεις εκπροσώπων Συλλογικοτήτων του Δήμου Σαρωνικού, Δημοτικών Ενοτήτων, Δημοτικών Παρατάξεων, Βουλευτών, Πολιτικών Κομμάτων.

19:45           Ερωτήσεις και διάλογος με το κοινό.

20:20            Συνόψιση και κλείσιμο των εργασιών της ημερίδας από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας  κ. Άγγελο Φραγκόπουλο.

20:30           Λήξη εργασιών

Τον συντονισμό των εργασιών θα έχει ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κ. Μιχάλης Ροκκάς.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.